Linoleumsgulv er vores speciale

Ønsker du at få støbt et gulv, som er bæredygtigt, er et linoleumsgulv det rette valg. Du får et helt naturligt gulv, da det består af 97% naturlige råvarer. Således får du leveret et gulv med laveste miljømæssige belastning. Ligeledes er det en fleksibel løsning, som kan udføres efter dine ønsker, hvad angår farver og mønstre. Hos AP Gulve har vi erfaring med at lægge en række forskellige gulvtyper. Er du interesseret i at få lagt et nyt gulv, er vi parate til at hjælpe dig. Blandt andet kan vi tilbyde følgende gulvløsninger:

Når vi står for at lægge dit gulv, kan du være sikker på en kvalitetssikret og holdbar løsning. Med flere års erfaring som gulvmænd kan vi sikrer, at du får den bedst mulige gulvløsning. Når du vælger os til at montere dit nye gulv, tager vi indledningsvis en snak med dig, hvor vi planlægger projektet. I fællesskab lægger vi en plan for projektet og gulvets design. Ligeledes gennemgår vi bygningen og eventuelle komplikationer i forbindelse med arbejdet.

Du får et omkostningseffektivt og praktisk gulv

Et linoleumsgulv er typisk anvendt i eksempelvis virksomheder og offentlige institutioner, da det er let at rengøre og vedligeholde samt yderst slidstærkt. Derudover er det grundet disse egenskaber også ofte anvendt i eksempelvis køkkener, hvor det er en fordel med et rengøringsvenligt gulv. Begynder gulvet st vise tegn på slid, kan det både slibe og vokses. Det betyder gulvet kan holde i adskillige år.

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder for et linoleumsgulv

Skal vi hos AP Gulve hjælpe med at løse din gulvopgave, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi besvarer gerne spørgsmål, og står altid klar til at rådgive og vejlede. Du kan enten ringe til os på telefon 52194028 eller skrive til os på mail kontakt@apgulve.dk.