Vi tilbyder autoservice af højeste kvalitet. Kontakt os i dag.

Autoservice

Vi tilbyder autoservice af højeste kvalitet. Kontakt os i dag.

Autoservice

Billig autoservice med samme kvalitet som de autoriserede værksteder

Vi tilbyder billig autoservice

Hos Auto Team 2000 tilbyder vi serviceeftersyn til en konkurrencedygtig pris. Vi følger altid producentens anvisninger og forskrifter, når vi giver din bil en kærlig hånd. Vi benytter os udelukkende af originale reservedele, så du sikrer den bedste kvalitet. Vi tilbyder autoservice på alle typer af biler:

Vælger du os, når du skal have foretaget serviceeftersyn, bevares fabriksgarantien – og du får selvfølgelig stempel i servicebogen. Kom ned forbi vores autoværksted i Farum. Vi er klar til at hjælpe dig.

Serviceeftersyn i særklasse

Din bils servicebehov kan variere fra gang til gang. Vi følger producentens anvisninger, så du altid får den rigtige service til netop din bilmodel, når du får udført autoservice hos os. Vores dygtige bilmekanikere går nøje til værks og udfører et grundigt eftersyn. De har været gennem de seneste kurser og uddannelser, så du hurtigt og sikkert kan komme ud på landevejen igen. Hos os går kvalitet og økonomi op i en højere enhed.

Hos os får du ingen skjulte gebyrer. Vores prisoversigt er transparent og overskuelig, og vi tager altid en dialog med dig, inden vi påbegynder eventuelle reparationer. På den måde ved du altid, hvad du betaler for, og du undgår derfor ubehagelige overraskelser. Vores autoservice er på samme høje kvalitet som ved autoriserede værksteder, men til en meget lavere pris.

Vi er klar til at hjælpe dig

Er det ved at være tid til at din bil kommer til autoservice? Så vælg Auto Team 2000. Vores mange års erfaring har gjort os til eksperter i mange bilmærker, og vores grundige tilgang sikrer, at du altid kører herfra med et smil på læben efter endt autoservice.

Ring til os i dag på 44 95 37 44 eller send en e-mail til point-s@auto2000.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt.