Nyt tegltag

Tømrer med speciale i nyt tegltag

Trænger dit tegltag til at blive udskiftet med et nyt, eller ønsker du blot et helt nyt tegltag? Hos Bri-Fi Byg er vi specialister i nyt tegltag. Vi er håndværkere, med ern pasion for at skabe, og har en solid baggrund og ekspertise omkring tage, der gør os i stand til at levere høj kvalitet hver eneste gang. Med adskillige års erfaring i branchen, har vi gennem tiden lagt mange nye tage for private i hele Storkøbenhavn. En smukt, nyt tegltag, kan holde mange år frem i tiden.

Med et solidt nyt tegltag lagt af Bri-Fi Byg, er du garanteret kvalitetshåndværk, et højt serviceniveau og mere til. Lad os tage en snak omkring dine tanker og ønsker allerede i dag.

Kvalitetsløsninger til dig

Kvalitet er fundamentet i alt, hvad vi gør. Vi leverer kvalitetsresultater hver gang, til fuld tilfredshed for vores kunder, såvel som vores stolthed. Fra det øjeblik du kontakter os omkring et nyt tegltag til dit hus, til projektet er færdig, sikrer vi en smidig proces, hvor dine behov og ønsker altid kommer i første række. Det er din garanti for, at du har at gøre med en samarbejdspartner.

Vi kan lægge et nyt tegltag efter dine behov, og tilbyder en bred vifte af forskellige teglsten, som helt sikkert også matcher din stil. Vi rådgiver og vejleder selvfølgelig altid, så du er sikker på, at dit nye tag er præcis, som du har ønsket.

Kontakt os nu

Er du klar til at tage en samtale omkring dit nye tag? Hos Bri-Fi Byg står vi klar til at hjælpe dig, når dit hus skal prydes med et smukt, nyt tegltag. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale omkring dit projekt. Vi kan træffes på telefon 22 11 51 00 eller på vores e-mail filipfaurholm@gmail.com.