Ny terrasse

Er du på udkig efter en dygtig samarbejdspartner til at indfri dine drømme for en ny terrasse? Hos tømrerfirmaet Byg og Renover ApS har vi mange års erfaring med at specialbygge terrasser i træ, efter vores kunders ønsker og behov.

En terrasse er en oplagt løsning til dig der ønsker at få det meste ud af din grund, og have mulighed for at nyde udendørslivet. Vi er tømrerfirmaet der brænder for at realisere dine ønsker til en ny terrasse, gennem klare aftaler og godt håndværk. Med base i Taastrup dækker vi hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Mangler du en kompetent tømrer med stort kendskab til branchen, som sætter dine behov til ny terrasse i højsædet, er vi oplagte at hive fat i.

Vi realiserer dine terrassedrømme

Hos os mener vi at vejen til en høj kundetilfredshed findes via gennemsigtige aftaler, god kundeservice og resultater der snakker for sig selv. Med os som dit tømrerfirma vil du derfor opleve dygtige fagfolk, som altid vil gå det ekstra skridt, for at du bliver tilfreds med det endelige resultat.

Udover at være specialister i ny terrasse, kan vi blandt andet hjælpe med:

Vi har adskillige års erfaring med konstruktion af terrasser, hvorfor vi gerne rådgive ved valg af alt fra form og materialevalg, til økonomien når det gælder en ny terrasse. Gennem en tæt kundedialog sikrer vi at der tages højde for dine behov, og de krav du måtte stille til økonomi, tidsplan og konstruktion.

Garanti for god kvalitet og service

Vi har bred viden om materialer, og er i stand til at konstruere nye terrasser i stort set alle træsorter. Vi tilbyder altid holdbare konstruktioner, som holder til både vind og vejr og er tilpasset dine nøjagtige ønsker. En terrasse bygget af os, består altid af materialer leveret fra anerkendte leverandører, hvorfor kvaliteten er garanteret.

Derudover er vi medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder at du som kunde ligeledes er garanteret, at vi er kompetente inden for vores fag samt at materialerne er i god kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en erfaren tømrer til at realisere dine drømme for en ny terrasse? Vi sætter dine behov forrest og giver udelukkende tilbud vi kan stå inde for.
Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 74 45 60 eller skriv til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig.