Inddækninger til fagmænd og håndværkere

Hos DK Blik kan du vælge mellem forskellige slags inddækninger, herunder vindskeder, sternbeklædning, murkroner, sålbænke og taghætter. De er alle produceret i høj kvalitet i et stærkt og holdbart materiale. Alle vores inddækninger er af høj kvalitet og yderst holdbare. Desuden er de meget fleksible, og vi sørger for, at dine inddækninger er nemme at montere uanset former og kanter. Derfor laver vi både inddækninger i standardmål og specialmål. Send os blot dine tegninger i vores bestillingsformular, og vi kan klippe og bukke efter din kundens behov.

Professionelle inddækninger

Vores inddækninger og taghætter er skabt til at kunne modstå det danske klima med både regn, slud og sne. Dette giver din kunde en stor fordel, da det kun kræver et minimum af arbejde at vedligeholde vores inddækninger, som kan holde i mange år. Ved at vælge det helt rigtige materiale til inddækning, får din kunde et smukt og professionelt resultat, der er en holdbar investering til huset. Mulighederne er mange med inddækninger, da de bliver brugt til alle slags bygninger efter alle former for behov. Derfor tilbyder vi også vejledning af inddækning, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål.

Inddækning i zink, kobber, falzonal og aluminium

Inddækninger kan blive lavet i zink, kobber, aluminium og falzonal, som alle er yderst velegnede til alle skorstene, tagvinduer, kviste, falsetage mv. Uanset hvilket materiale du og din kunde vælger, er formålet med vores inddækninger at sikre, at konstruktionen er beskyttet mod vind og vejr i mange år frem. Derfor lægger vi meget vægt på at fremstille inddækning i eksakte mål uden mulighed for indtrængen af vand. Din kunde trygt kan stole på, at de har valgt den rigtige håndværker til at udføre arbejdet, når de har valgt dig.

Har du brug for mere information om vores inddækninger?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de forskellige materialer og muligheder med vores inddækninger. Vi kan kontaktes på telefon 7174 1616 eller e-mail info@dk-blik.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi leverer på hele Sjælland og i Danmark inden for 1-3 arbejdsdage.