Slamsugning

Har du brug for slamsugning?

Er din kloak tilstoppet, eller fungerer den ikke længere optimalt? Med slamsugning vil du igen opleve et velfungerende kloaksystem. Hos CMT Kloakservice er vi specialister i kloakarbejde og udfører slamsugning rundt omkring i hele København og mange andre steder på Sjælland.

Slamsugning er en essentiel del af vedligeholdelsen af sine ejendomme. Tilstoppede afløb og kloakker er en stor udfordring, der i værste tilfælde kan føre til store problemer. Vi hjælper dig gerne med slamsugning, når du har behov for det, og hvor end du har behov for det.

Vi slamsuger med moderen udstyr, der kan rumme op til 7 kubikmeter per læs. Kontakt os allerede i dag – så rykker vi ud og afhjælper dine udfordringer.

Vi rykker hurtigt ud, når du har behov for det

Uforudsete problemer venter ikke på, at tidspunktet er belejligt. Når en kloak blokeres, kan det føre til oversvømmelser, skader på infrastrukturen og ubehaglige lugte. Alt sammen noget, man for alt i verden vil undgå. Står du i en situation, hvor du har brug for akut kloakservice og skal have foretaget slamsugning om aftenen, i weekenden eller i helligdage kan du blot ringe til os. Vi sørger for effektiv udrykning og professionel slamsugning, når behovet opstår.

Vi sidder altid klar ved telefonen, og kan også rådgive og vejlede dig, når du har problemer med din kloak.

Kontakt os nu

Når du har behov for slamsugning er vi din professionelle kloakmand. Vi sidder klar til at rykke ud, når du har behov for det. Vi har gennem årene hjulpet utallige kunder, både private og erhverv, med at løse deres kloakudfordringer. Tag kontakt til os på telefon 60 83 60 60 eller på e-mail info@cmtkloak.dk. Så tager vi en snak om dine udfordringer, og finder en holdbar og optimal løsning. Vi ser frem til at hjælpe dig med effektiv slamsugning.