Elektriker i Ishøj

Hele Sjællands elektriker-virksomhed som idag tæller 45 medarbejdere og 25 servicevogne. Ingen opgave indenfor ejendomsservice er for stor eller lille, og vi står altid klar med gode råd, og et uforpligtende tilbud.

Vores medarbejdere tæller udover faguddannede elektrikere, også specialister indenfor alle områderne i elfaget, og vi sørger for løbende kurser og efteruddannelse, så vi altid er er ajour over hel linjen.

El-faget udvikler sig hele tiden, og hos Micali El følger vi med.

Største delen af vores medarbejdere er selvfølgelig faguddannede elektrikere, men derudover ansætter vi kun de bedste specialister indenfor fagets mange græne. Vi sørger også for efteruddannelse og kurser, så vores elektrikere og specialister altid har de bedste kompetencer.

En af vores kernekompetencer er boligforeninger og boligselskaber. Vores store erfaring og ekspertise indenfor vaskerum og adgangskontrol til vinduspudsning og trappevask, gør os til en ideel samarbejdspartner for boligselskaber, institutioner og lignende.

Hos Micali-El har vi været certificeret Electrolux servicepartner i16 år.

Hele 6 af vores 45 medarbejdere er specialister i opsætning af Elektrolux vaskemaskiner, og de har allerede stillet et hav af vaskemaskiner op i diverse boligforeninger, offentlige institutioner osv. Vi har haft stor succes med at levere komplette vaskerier med adgangskontrol, mønt/kort betaling, el-tavler osv. Alle 150 vaskerier, som vi indtil videre har opsat, er blevet leveret til tiden.

Micali-El er også specialister i alarmsystemer og adgangskontrol.

Esmi-uddannede specialister i ABA anlæg giver Micali-El A/S kompetencerne til både at levere, installere og servicere professionelle brandalarm-anlæg.

Med ADK (adgangskontrol) kan man opdele sin ejendom i områder, og med kort/brik tildele og administrere, hvor forsleææige beboere/medarbejdere har adgang.

Du kan læse mere om Micali-El her, eller læse vores referencer.

Kontakt:

Micali-El A/S

Baldersbækvej 32

2635 Ishøj

Tlf.: 43 99 06 66

E-mail: mail@micali-el.dk