Nyt badeværelse i København

Drømmer du om at få et nyt badeværelse i København eller på Amager? Med Finlow VVS som din håndværker får du altid service i øjenhøjde samt holdbare løsninger med dine behov i fokus. Vi tilbyder en lang række ydelser inden for badeværelser. Beregn pris i dag med vores badeværelsesberegner eller kontakt os her.

Få et flot nyt badeværelse

Med over 50 års erfaring i branchen tør vi godt kalde os kompetente håndværkere der har styr på det meste. Virksomheden har været familieejet gennem 3 generationer og vi er således stole af det, vi har udrettet. Hvad enten du skal have nyt badeværelse på Amager, i København eller andre steder i Storkøbenhavn kan vi helt sikkert hjælpe. 

Vores kompetencer som VVS’er rækker langt, og vi kan således garanterer en holdbare løsninger udført af autoriserede håndværkere. Vi har helt sikkert prøvet kræfter med en lang række opgaver der ligner din. Med et samarbejde hos os kan du bl.a. forvente: 

  • Professionel og effektiv VVS-arbejde
  • Over 5000 tilfredse kunder bag os
  • Over 1000 anbefalinger på Håndværker.dk
  • Løsninger der holder

Kunden i fokus

Med afdelinger både på Amager og i København er vi hurtigt ude hos dig for at besigtige opgaven. Vi kommer altid med et uforpligtende tilbud inden projektet er påbegyndt. Desuden har vi ingen skjulte priser eller gebyrer, og sørger altid for at holde kommunikationen med dig klar og gennemsigtig. Med 28 dygtige håndværkere har vi rådighed til at påtage din opgave og komme med en skræddersyet løsning. I 2018, 2019 og 2020 blev vi kåret som Hovedstadens bedste VVS-installatør. Det er vi også meget stolte af. 

Få et tilbud

Har du behov for at høre mere om vores løsninger? Vi hjælper med at opsætte nyt badeværelse i alle omfang. Hvad enten det er er stort eller lille, simpelt eller avanceret kan vi helt sikkert finde en skræddersyet løsning, der matcher netop dine behov. Kontakt din lokale VVS’er i København på telefon 32 51 45 59, send en e-mail til finlow@finlow.dk eller udfyld vores online kontaktformular. Brug vores badeværelsesberegner.