VVS ved København og Amager

Skal du bruge en kompetent VVS-installatør på Amager eller resten af København? Med Finlow VVS A/S i ryggen kan du være sikker på, at arbejdet bliver lavet ud fra de højeste standarder til kvalitet. Vi har udført vvs-arbejde i mere end 50 år og lavet moderne  renovering af badeværelse, kloakarbejde og alt derimellem. Som autoriseret VVS’er har vi hænderne skruet ordentligt på, til at lave en lang række opgaver. 

Over 50 års erfaring

Vores kompetencer rækker langt inden for fagområdet. Vi er din lokale VVS-installatør som sikrer et godt stykke arbejde hver gang. Vi sørger for at holde os opdateret på branchens nyeste trends og teknologi samt vedligeholde vores udstyr, så det matcher den høje standard til kvalitet hos Finlow VVS. 

Som din VVS’er sikrer vi løbende at gennemtjekke opgaven for eventuelle fejl og mangler. Opdager vi noget sørger vi selvfølgelig for at fikse det omgående. Du kan være sikker på, at alt vores arbejde bliver noteret og underrettet til dig. Vi gør meget ud af at være så transparent og ærlige som muligt. På den måde sikrer vi, at du får en god oplevelse, hvor det gode samarbejde er i fokus. Læs mere om os her.

Din ærlige VVS-installatør

Med ærlighed kommer man længst… derfor vælger vi også at være realistiske med hensyn til tidsplaner og prissætning. Vi ved godt, at vi ikke er de billigste på markedet. Vi er heller ikke hurtigst færdig. Til gengæld kan du være sikker på, at vi lægger en kæmpe indsats i din opgave uden at springe over hvor gader er lavet. Med en løsning fra Finlow VVS vil du blive mødt af professionelle, venlig og ikke mindst ærlige VVS-installatører. 

Vi er kåret til “Hovedstadens Bedst Anbefalede VVS’er” i 2018, 2019 og 2020. Læs mere her

Få et tilbud på VVS

Har du lyst til at høre mere om vores løsninger i VVS branchen? Kontakt os gerne med en kort beskrivelse af din opgave. Så kommer vi med et skræddersyet tilbud med udgangspunkt i netop din situation. 

Ring til din lokale VVS mand på tlf. 32 51 45 59, send en e-mail til finlow@finlow.dk eller benyt dig af vores online kontaktformular på finlow.dk. Vi ser frem til at høre meget mere om dit projekt.

Nyt badeværelse i København

Drømmer du om at få et nyt badeværelse i København eller på Amager? Med Finlow VVS som din håndværker får du altid service i øjenhøjde samt holdbare løsninger med dine behov i fokus. Vi tilbyder en lang række ydelser inden for badeværelser. Beregn pris i dag med vores badeværelsesberegner eller kontakt os her.

Få et flot nyt badeværelse

Med over 50 års erfaring i branchen tør vi godt kalde os kompetente håndværkere der har styr på det meste. Virksomheden har været familieejet gennem 3 generationer og vi er således stole af det, vi har udrettet. Hvad enten du skal have nyt badeværelse på Amager, i København eller andre steder i Storkøbenhavn kan vi helt sikkert hjælpe. 

Vores kompetencer som VVS’er rækker langt, og vi kan således garanterer en holdbare løsninger udført af autoriserede håndværkere. Vi har helt sikkert prøvet kræfter med en lang række opgaver der ligner din. Med et samarbejde hos os kan du bl.a. forvente: 

  • Professionel og effektiv VVS-arbejde
  • Over 5000 tilfredse kunder bag os
  • Over 1000 anbefalinger på Håndværker.dk
  • Løsninger der holder

Kunden i fokus

Med afdelinger både på Amager og i København er vi hurtigt ude hos dig for at besigtige opgaven. Vi kommer altid med et uforpligtende tilbud inden projektet er påbegyndt. Desuden har vi ingen skjulte priser eller gebyrer, og sørger altid for at holde kommunikationen med dig klar og gennemsigtig. Med 28 dygtige håndværkere har vi rådighed til at påtage din opgave og komme med en skræddersyet løsning. I 2018, 2019 og 2020 blev vi kåret som Hovedstadens bedste VVS-installatør. Det er vi også meget stolte af. 

Få et tilbud

Har du behov for at høre mere om vores løsninger? Vi hjælper med at opsætte nyt badeværelse i alle omfang. Hvad enten det er er stort eller lille, simpelt eller avanceret kan vi helt sikkert finde en skræddersyet løsning, der matcher netop dine behov. Kontakt din lokale VVS’er i København på telefon 32 51 45 59, send en e-mail til finlow@finlow.dk eller udfyld vores online kontaktformular. Brug vores badeværelsesberegner.