Privatflytning med fokus på miljøet

Skal du som privatperson have hjælp til en mindre eller større flytteopgave, er vi parate til at løse opgaven og samtidig støtte de danske folkeskove. Vi ønsker at sætte en høj standard indenfor CO2 neutral og miljørigtig transport. Af denne årsag er vi med til at donere et antal træer alt afhængigt af, den mængde brændstof vores biler har brugt i løbet af året. Vores løsninger er altid skræddersyet til den pågældende privatflytning, hvorfor vi garanterer en effektiv flytteproces, hvor dine møbler med mere flyttes til din nye bolig indenfor den aftalte tid.

Efter mere end 35 år i flyttebranchen har vi en bred erfaring indenfor privatflytning, og der er ikke den opgave, som vi ikke har erfaring med at løse på bedste vis. Vi finder altid en flytteløsninger, som imødekommer dine behov og ønsker. Vores erfaring gør, at processen altid forløber effektivt. Vi lægger vægt på god service, hvorfor du altid bliver mødt af smilende flyttemænd, som gerne gør en ekstra indsats for at, du er tilfreds med resultatet.

Kvalitetsbevidst og CO2 neutral privatflytning

Når vi tilbyder privatflytning går vi op i at levere den højeste kvalitet. Vores alsidige flyttemænd har erfaring indenfor flere brancher og fag, og vi er derfor også i stand til at varetage montageservice. I forbindelse med flytning tilbyder vi udover privatflytning de følgende ydelser:

Hos Flair Flytteforretning udfører vi flytning og privatflytning i ethvert omfang. Vi sørger for at dine møbler og andet inventar leveres nænsomt og pakkes i flyttetæpper. Således sker der ingen skader, når dine ejendele flyttes til den nye adresse i forbindelse med privatflytning.

Kontakt os for at få et tilbud

Ønsker du et tilbyde på privatflytning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten udfylde vores kontaktformular eller kontakte os på mail eller telefon. Du kan ringe til os på telefon 81 81 25 81 eller skrive til os på mail info@flairflyt.dk.

Privatflytning af professionelt flyttefirma

Hos Flair Flytning ApS er vores flyttemænd klar til at varetage din privatflytning. Vi er et flyttefirma med fokus på klimaet, derfor støtter vi de danske folkeskove og tilbyder CO2 neutral transport. Hvert år donerer vi et antal træer til skovene i Danmark, som svarer til vores forbrug af diesel. Således sørger vi for, at vores CO2 forbrug er neutralt. Vi er et bæredygtigt valg til privatflytning. Vi har mere end 35 års erfaring i flyttebranchen, og tilbyder flytning for både privatkunder og erhvervskunder. Vi tilgodeser ethvert behov, du måtte have, og vi imødekommer alle dine ønsker til privatflytning. På baggrund af vores adskillige års erfaring, kan vi tilbyde flytteløsninger, hvor du oplever, at processen forløber effektivt.

Flair Flytning ApS tilbyder CO2 neutral privatflytning

Vi lægger stor vægt på at gøre en aktiv indsats for klimaet, derfor tilbyder vi også møbeldonation. Derudover prioriterer vi også altid at yde den bedste service. Vi passer godt på alle dine ejendele og bolig, når flytningen er i vores hænder. Når du vælger os som dit flyttefirma til privatflytning, kan du føle dig helt tryg i alt, hvad vi laver. Vores kernekompetence som flyttefirma er at transportere inventar på både lange og korte distancer. Vi kører både på de danske og de udenlandske veje. Vores bæredygtige transportløsning bygger på et samarbejde med Growing Trees. Vi donerer hvert år et stort antal træer til danske skove af hensyn til klimaet.
Vores kompetencer indenfor flytning og opbevaring dækker bredt, og udover privatflytning tilbyder vi også følgende:

Kontakt dit flyttefirma til privatflytning her

Mangler du et professionelt og bæredygtigt flyttefirma til at varetage enten flytning eller opbevaring, er vi parate til at varetage opgaven. Du kan kontakte vores flyttemænd på enten telefon 81812581 eller email info@flairflyt.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.