Blødgøringsanlæg i Farum

Oplever du ofte problemer med kalkmønstre på badeværelsesfliserne, vandhanerne eller på dine glas? Du er måske også ude for at din elkedel eller kaffemaskine skal afkalkes med jævnere mellemrum, end hvad du foretrækker. Alt efter hvor du er bosat i landet, kan det have en betydning for, hvor hårdt vandet er – eller hvor mange mængder kalk vandet indeholder.

Med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark leveret og monteret af Flex VVS, kan du nedsætte mængden af kalk i vandet markant. Siden 2016 har det været lovligt at installere blødgøringsanlæg, og de er i stigende grad begyndt at blive populære i de danske hjem.

Få monteret blødgøringsanlæg

Når du blødgør dit vand slipper du af med kalken i eksempelvis elkedlen, opvaskemaskinen og vaskemaskinen. Dette giver længere levetid grundet markant mindre slid og mindre energi.

Du er på samme tid med til at passe på miljøet, da blødt vand er skånsomt og ikke slider så nemt på tekstilers materiale og farve.

Blødgøringsanlæg er en yderst fornuftig langsigtet investering, da alle typer installationer, der har kontakt til vand, vil opnå en længere levetid.

Anlæg fra Aqua Danmark

Hos Flex VVS tilbyder vi Leyco SOFT blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark. Blandt andet byder Leyco SOFT serien på moderne og innovative løsninger, som på samme tid kommer med et stilrent design.

Leyco SOFT serien garanterer at du får silkeblødt vand i alle vandtilførsler i hjemmet eller virksomheden.

Kontakt os nu

Du kan fange os på telefon 60 62 00 90 eller skrive til os på info@flexvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.