Gulvafsliber københavn

Skal du bruge en kompetent og dygtig gulvafsliber i København og Omegn? Så er du det rette sted. Hos FR Gulvservice er vi eksperter i gulvafslibning, Gulvbehandling og olie indfarvning af træ. Vores store ekspertise og brede faglighed gør, at vi udfører opgaver for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.

Hos os er din opgave i trygge hænder. Vi sætter en ære i vores arbejde, og efterlader aldrig en opgave, før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt, før du er 100% tilfreds. Du skal kunne stole på din gulvafsliber i København, og det kan du hos os.

Vi er effektive, pligtopfyldende og mødestabile – Og hos os er kunden altid i fokus. Vi lytter således til alle dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger. Til den absolut bedste pris. Dette gælder uanset, om du skal have slebet dit gulv, have behandlet gulvet så det holder mange år frem, eller noget helt tredje.

Vi udfører en bred vifte af opgaver

Vores store erfaring inden for branchen gør, at vi udfører en stor palette af opgaver. Vi kan blandt andet tilbyde:

Er du på jagt efter noget andet end ovenstående? Tøv ikke med at kontakte din lokale gulvafsliber i København & Omegn. Med det rette mandskab, de rette maskiner og stor erfaring, kan vi udføre en lang række specialopgaver.

Kontakt Gulvafsliber København

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi kan hjælpe dig uanset, om du bor i et hus, lejlighed eller et helt tredje sted.

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker. I den forbindelse giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud med på vejen.

Kontakt din lokale gulvafsliber i København & Omegn – Vi kan træffes på telefon: 93 93 98 30 eller på e-mail: frederik@fr-gulvservice.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular ved et klikke her. Så vender vi retur hurtigst muligt.