Elektriker Amager og omegn

Har du brug for en elektriker til at varetage el arbejdet i din bolig eller ejendom, er vi hos Jens Christophersen A/S parate til at hjælpe dig. Hos os er bilerne altid pakket til at rykke ud til adresser over hele Amager. Med os som din elektrikervirksomhed, bliver du mødt af en fagperson, der sætter dine ønsker i forreste række. Som autoriseret el installatør sørger vi for, at du bliver grundigt rådgivet og vejledt gennem hele projektet. Som din elektriker Amager udfører vi en række former for diverse el arbejde, blandt andet kan vi tilbyde følgende:

El arbejde i ethvert omfang

Uanset hvilken type opgave du har behov for at få løst, står vi gerne klar til at hjælpe dig. Ligeledes kan vi også stå for at varetage din hovedentreprise, når du har brug for en elektriker med indover større el projekter. Som elektrikervirksomhed har vi specialiseret os i at servicere industri- og boligbyggerier i større omfang. Vi kan derfor stå for el renovering og entrepriser. Hos Jens Christophersen A/S bestræber vi os på at tilbyde de bedste løsninger samt den bedste service. Har du brug for en elektriker Amager til at varetage den regelmæssige service, kan vi også tilbyde at komme og besigtige ejendommen med en regelmæssige serviceaftale. Således er du sikret, at alt el i din ejendom fungere mest sikker og optimalt.

Kontakt din elektriker på Amager her

Når du har behov for en autoriseret el installatør og elektriker på Amager, er vi parate til at hjælpe dig. Med os som en del af holdet, er du sikret den højeste funktionalitet. For at få et tilbud eller få svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon 32 50 65 65 eller mail mie@jens-el.dk. Hos os finder du også en kloakmester. Vi ser frem til at høre fra dig.

Elektriker på Amager og omegn

Hos Jens Christophersen A/S er der ikke den opgave, som er for stor eller lille til, at vi kan løse den. Når du mangler en dygtig elektriker på Amager, er vi klar til at løse opgaven. Vi har base på Amager og rykker gerne ud på hele Amager. I alle vores biler kører vi med det nyeste og mest effektive udstyr og materialer. Det er altafgørende for os at lytte til vores kunder, og hvad de måtte have behov for. Vores elektriker på Amager tilbyder altid den relevante rådgivning og kommer med et skræddersyet tilbud.

Har du behov for en elektriker i nærheden af din bopæl eller virksomhed, så er vi et oplagt valg af elektriker på Amager. Hos Jens Christophersen A/S er vi specialister i større boligbyggeri, industribyggeri og el-renovering. Vi varetager gerne din hovedentreprise.

Din lokale elektriker på Amager

Hos os kan du få en serviceaftale. Vi ønsker at være den bedst mulige samarbejdspartner, når du har behov for diverse el-arbejde. Hos os er der den korteste vej til hjælp med el også ved akutte opgaver. Med en serviceaftale sørger vi for, at din elektricitet altid fungerer optimalt. Vi tilser installationerne regelmæssigt, således du er garanteret funktionsdygtighed på alle installationer.

Derudover tilbyder vi også en elektriker på Amager til at løse opgaver vedrørende kabelsøgning og varmepumper. Vi er eksperter i at arbejde med el i ethvert omfang. Vi har flere års erfaring med el-arbejde, hvorfor vi kan fremtidssikre elektriciteten i din ejendom eller virksomhed.

Kontakt os for at høre nærmere

Mangler du en elektriker på Amager, er vi parate til at løse opgaven. Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning eller et tilbud. Du kan ringe til os på telefon 32 50 65 65 eller skrive til os på mail mie@jens-el.dk. Derudover kan du også udfylde vores kontaktformular.