Autoriseret elektriker på Amager.

Elektriker Amager

Autoriseret elektriker på Amager.

Jens Christophersen A/S – en autoriseret el-installatør på Amager.

Elektriker på Amager

Din lokale elektriker på Amager med base i Kastrup

Dit naturlige valg

Er du på udkig efter en dygtig elektriker på Amager? Så står vi klar til at hjælpe dig med alle større og mindre elektrikeropgaver på Amager og omegn. Vælger du os til din næste el-installation, får du en autoriseret el-installatør som samarbejdspartner, der giver dig professionel rådgivning og sparring gennem hele forløbet.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende elektrikeropgaver:

  • Gade- og vejbelysning
  • Boliginstallationer
  • Elsyn
  • Og mange andre opgaver

Vi har erfaring med mange forskellige typer af opgaver inden for elektrikerfaget, og vi kan derfor hjælpe dig uanset hvilken elektrikeropgave, du har på tegnebrættet. Med vores beliggenhed i Kastrup er vi dit naturlige valg, når du skal bruge en lokal elektriker på Amager og omegn.

Eksperter i større entrepriseopgaver

Hos os er vi eksperter i store entrepriser. Eksempelvis er vi specialiserede i større bolig- eller industribyggerier, elrenoveringer og andre større projekter. Vi er klar til at assistere dig, uanset om du er privat, erhverv eller fra en offentlig institution.

Målet hos Jens Christophersen er at levere den bedste kvalitet, hvad angår service og løsninger til vores kunder. Vi er klar til at hjælpe dig fra starten af projektet og kan give dig ordentlig vejledning ud fra dine behov. På denne måde garanterer vi, at du bliver glad for den løsning, du vælger. Vi vil være din foretrukne elektriker på Amager.

Kontakt din lokale elektriker på Amager i dag

Hvis du skal bruge en autoriseret el-installatør på Amager, er vi klar til at hjælpe dig. Med vores professionelle tilgang til opgaverne sikrer vi, at du får et resultat, du er glad for. Ønsker du at komme i kontakt med os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du fange os på 32 50 65 65. Ellers kan du skrive en e-mail til mie@jens-el.dk.

elektriker på Amager

Din lokale elektriker på Amager

elektriker på Amager

Gennem generationer har vi leveret kvalitets el-service til beboere og virksomheder på Amager

Skræddersyet el-service fra dit lokale håndværker team

Vi kan tage os af en lang række elektriske opgaver, store som små, når du har brug for der har brug for den rette ekspertise. Fra elektrisk installation i nybyggeri til fejlfinding i ældre ejendomme er det essentielt at have en elektriker, du kan stole på. 

Vi står klar til at hjælpe med en bred vifte af el-opgaver, herunder kabelfejlsøgning og energioptimering. Vi stræber efter at være dit go-to team for elektriske løsninger på Amager, med en service der er ligeså professionel, som den er personlig. Vi arbejder hårdt for at forstå dine unikke behov, og skræddersyr vores løsninger derefter.

Stol på vores erfaring som elektriker på Amager

Vi er stolte af vores mange års erfaring som elektriker på Amager, hvor vi har arbejdet i over 3 generationer. Vores historie strækker sig helt tilbage til 1945, hvor vores virksomhed blev grundlagt. 

Siden da har vi fortsat med at vokse og udvikle vores tjenester, altid med fokus på at levere høj kvalitet og stor værdi for vores kunder. Vi ved, at vores erfaring gør os i stand til at tilbyde de bedste løsninger for dine elektriske behov, og vi ser frem til at vise dig den forskel, vi kan gøre. 

Vi er ikke bare din lokale elektriker på Amager, vi er din partner i sikker og effektiv el-service.

Lad din elektriker på Amager hjælp dig

Er du klar til at opleve forskellen med en erfaren og lokal elektriker på Amager? Uanset hvad dit elektriske behov er, er vi klar til at hjælpe. 

Ring til os på 32 50 65 65 i dag, og lad os finde den bedste løsning sammen. Dit lokale håndværkerteam på Amager ser frem til at tjene dig.

Elektriker på Amager

Din personlige elektriker på Amager

Elektriker på Amager

Kompetent og kvalitetsbevidst elektriker

Er du på udkig efter en kompetent og kvalitetsbevidst elektriker på Amager, der kan hjælpe dig med dit næste el-projekt? Hos Jens Christophersen A/S er vi specialister i en lang række el-opgaver og kan tilbyde dig løsninger inden for bl.a.:

Med mange års erfaring og en bred vifte af kompetencer er vi din ideelle samarbejdspartner i alle typer el-opgaver – store som små. Du kan altid forvente holdbare løsninger og den bedste kvalitet, når du vælger at samarbejde med os. 

Tillidsfuld samarbejdspartner og godt håndværk

Vi sætter en ære i at være en tillidsfuld samarbejdspartner, der leverer godt håndværk og løsninger i øjenhøjde med vores kunder. Hos os er god kommunikation og en stærk relation til vores kunder nøgleord, der sikrer en vellykket og tilfredsstillende oplevelse for alle parter.

Med vores kvalitetsbevidste tilgang og fokus på kundetilfredshed, kan du trygt vælge os som din elektriker på Amager. Som medlem af TEKNIQs garantiordning, garanterer vi el-arbejde af højeste kvalitet og sikrer dig en ekstra tryghed i samarbejdet.

Kontakt din elektriker på Amager i dag

Vi står klar med rådgivning og ekspertise, så du kan opnå det bedste resultat og nyde godt af vores mange års erfaring som elektriker på Amager. Vi tilbyder kompetent vejledning når det kommer til din specifikke el-opgave. 

Er du klar til at tage det næste skridt og få hjælp til dit el-projekt? Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud og lad os sammen finde den rette løsning for dig. Du er velkommen til at ringe til os på 32 50 65 65 eller sende en e-mail til mie@jens-el.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og blive din personlige elektriker på Amager.

Akut elektriker Amager

Vi står klar til hurtigt at rykke ud og hjælpe dig på Amager.

Har du behov for en akut elektriker på Amager?

Hvis du bor på Amager eller omegn, og har akut behov for en elektriker, så har vi i Jens Christophersen A/S en døgnvagt tilknyttet. På den måde kan du altid kontakte os døgnet rundt, 365 dage om året. På den måde kan du få hjælp med det samme, hvis du oplever strømafbrydelser, som ikke er grundet forsyningsselskabet. Det kunne også være at dine hårde hvidevarer eller varmekilder får dit HFI eller HPFI til at slå fra. Eller hvis du mangler strøm i dele af boligen. Uanset hvad årsagen måtte være, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 32 50 65 65, når du har behov for en akut elektriker på Amager.

Hvornår er det aktuelt at kontakte en elektriker døgnvagt?

Først og fremmest er det vigtigt at tjekke om fejlen ligger hos dit forsyningsselskab eller om det kun er din ejendom der er ramt af eksempelvis strømafbrydelse. Hvis det er forsyningsselskabets fejl, er der ikke meget en elektriker kan gøre ved fejlen. Er det derimod kun hos dig at fejlen den er opstået, så kan vi hjælpe dig med at udbedre den uanset årsag. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Så rådgiver og vejleder vi dig naturligvis.

Ring ved behov for akut elektriker Amager

Hvis du har brug for en akut elektriker på Amager udenfor almindelig åbningstid, så kan du med fordel ringe til os på vores akuttelefon på 32 50 65 65. Her sidder en af vores dygtige elektrikere klar til at tage imod dit opkald, uanset tidspunktet. Alternativt hvis din opgave ikke haster, så kan du med fordel kontakte os ved at sende os en mail på mie@jens-el.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.

Elektriker Amager og omegn

Har du brug for en elektriker til at varetage el arbejdet i din bolig eller ejendom, er vi hos Jens Christophersen A/S parate til at hjælpe dig. Hos os er bilerne altid pakket til at rykke ud til adresser over hele Amager. Med os som din elektrikervirksomhed, bliver du mødt af en fagperson, der sætter dine ønsker i forreste række. Som autoriseret el installatør sørger vi for, at du bliver grundigt rådgivet og vejledt gennem hele projektet. Som din elektriker Amager udfører vi en række former for diverse el arbejde, blandt andet kan vi tilbyde følgende:

El arbejde i ethvert omfang

Uanset hvilken type opgave du har behov for at få løst, står vi gerne klar til at hjælpe dig. Ligeledes kan vi også stå for at varetage din hovedentreprise, når du har brug for en elektriker med indover større el projekter. Som elektrikervirksomhed har vi specialiseret os i at servicere industri- og boligbyggerier i større omfang. Vi kan derfor stå for el renovering og entrepriser. Hos Jens Christophersen A/S bestræber vi os på at tilbyde de bedste løsninger samt den bedste service. Har du brug for en elektriker Amager til at varetage den regelmæssige service, kan vi også tilbyde at komme og besigtige ejendommen med en regelmæssige serviceaftale. Således er du sikret, at alt el i din ejendom fungere mest sikker og optimalt.

Kontakt din elektriker på Amager her

Når du har behov for en autoriseret el installatør og elektriker på Amager, er vi parate til at hjælpe dig. Med os som en del af holdet, er du sikret den højeste funktionalitet. For at få et tilbud eller få svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon 32 50 65 65 eller mail mie@jens-el.dk. Hos os finder du også en kloakmester. Vi ser frem til at høre fra dig.

Elektriker på Amager og omegn

Hos Jens Christophersen A/S er der ikke den opgave, som er for stor eller lille til, at vi kan løse den. Når du mangler en dygtig elektriker på Amager, er vi klar til at løse opgaven. Vi har base på Amager og rykker gerne ud på hele Amager. I alle vores biler kører vi med det nyeste og mest effektive udstyr og materialer. Det er altafgørende for os at lytte til vores kunder, og hvad de måtte have behov for. Vores elektriker på Amager tilbyder altid den relevante rådgivning og kommer med et skræddersyet tilbud.

Har du behov for en elektriker i nærheden af din bopæl eller virksomhed, så er vi et oplagt valg af elektriker på Amager. Hos Jens Christophersen A/S er vi specialister i større boligbyggeri, industribyggeri og el-renovering. Vi varetager gerne din hovedentreprise.

Din lokale elektriker på Amager

Hos os kan du få en serviceaftale. Vi ønsker at være den bedst mulige samarbejdspartner, når du har behov for diverse el-arbejde. Hos os er der den korteste vej til hjælp med el også ved akutte opgaver. Med en serviceaftale sørger vi for, at din elektricitet altid fungerer optimalt. Vi tilser installationerne regelmæssigt, således du er garanteret funktionsdygtighed på alle installationer.

Derudover tilbyder vi også en elektriker på Amager til at løse opgaver vedrørende kabelsøgning og varmepumper. Vi er eksperter i at arbejde med el i ethvert omfang. Vi har flere års erfaring med el-arbejde, hvorfor vi kan fremtidssikre elektriciteten i din ejendom eller virksomhed.

Kontakt os for at høre nærmere

Mangler du en elektriker på Amager, er vi parate til at løse opgaven. Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning eller et tilbud. Du kan ringe til os på telefon 32 50 65 65 eller skrive til os på mail mie@jens-el.dk. Derudover kan du også udfylde vores kontaktformular.