Elektriker Amager og omegn

Har du brug for en elektriker til at varetage el arbejdet i din bolig eller ejendom, er vi hos Jens Christophersen A/S parate til at hjælpe dig. Hos os er bilerne altid pakket til at rykke ud til adresser over hele Amager. Med os som din elektrikervirksomhed, bliver du mødt af en fagperson, der sætter dine ønsker i forreste række. Som autoriseret el installatør sørger vi for, at du bliver grundigt rådgivet og vejledt gennem hele projektet. Som din elektriker Amager udfører vi en række former for diverse el arbejde, blandt andet kan vi tilbyde følgende:

El arbejde i ethvert omfang

Uanset hvilken type opgave du har behov for at få løst, står vi gerne klar til at hjælpe dig. Ligeledes kan vi også stå for at varetage din hovedentreprise, når du har brug for en elektriker med indover større el projekter. Som elektrikervirksomhed har vi specialiseret os i at servicere industri- og boligbyggerier i større omfang. Vi kan derfor stå for el renovering og entrepriser. Hos Jens Christophersen A/S bestræber vi os på at tilbyde de bedste løsninger samt den bedste service. Har du brug for en elektriker Amager til at varetage den regelmæssige service, kan vi også tilbyde at komme og besigtige ejendommen med en regelmæssige serviceaftale. Således er du sikret, at alt el i din ejendom fungere mest sikker og optimalt.

Kontakt din elektriker på Amager her

Når du har behov for en autoriseret el installatør og elektriker på Amager, er vi parate til at hjælpe dig. Med os som en del af holdet, er du sikret den højeste funktionalitet. For at få et tilbud eller få svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon 32 50 65 65 eller mail mie@jens-el.dk. Hos os finder du også en kloakmester. Vi ser frem til at høre fra dig.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]