Førsteklasses lægning af tæppefliser

Tæppefliser er med blevet populære, især i lokaler hvor slitagen er centreret enkelte steder. Derfor er tæppefliser i dag ofte brugt i eksempelvis kontormiljøer og på gangarealer. Det smarte ved tæppefliser er at du kan nøjes med at skifte et lille område hvis det skulle blive nødvendigt grundet slid eller pletter. Udskiftningen af tæppefliser tager os kort tid, og dit gulv er derefter så fint som nyt.

Tæppefliser lige efter dit hovede

Tæppefliser kommer i mange forskellige farver og designs, og du kan som kunde hos os helt selv vælge udseendet af dit nye gulv. Vi rådgiver naturligvis ud fra vores erfaring, så du ender med en løsning du bliver glad for mange år frem.

Udover tæppefliser tilbyder vi også andre gulvtyper, blandt andet:

Få lagt tæppefliser af professionelle

Det er vigtigt at tæppefliserne bliver lagt korrekt, da uregelmæssigheder og ujævnheder i lægningsarbejdet er tydeligt hvis der bliver sjusket lidt. Derfor anbefales det altid at bruge et professionelt gulvfirma til lægning af tæppefliserne.

Kontakt DK Gulv Entreprise i dag for et tilbud på førsteklasses lægning af tæppfliser. Vi lover at du ikke vil fortryde det.

Oliebehandling af trægulve

Når kun det bedste er godt nok, er det en rigtig god idé at gå til Kastrup Gulve.
Her har de adskillige års erfaring med lakering og oliering af trægulve, og forvandler på daglig basis gamle, slidte trægulve til skinnende pragteksemplarer fulde af liv.

Topkvalitets oliebehandling

Særligt deres oliebehandling af trægulve skiller sig positivt ud fra mængden. Her bruger de nemlig en helt speciel olie der gør gulvet både slidstærkt og flot at se på. Oliebehandlingen går i dybden på gulvet, og giver en helt særlig hårdførhed, der egner sig specielt godt til gulve i omgivelser med meget trafik og slid, hvor det er vigtigt at gulvet ser flot ud hver dag.

Hos Kastrup Gulvservice kan du derudover også få klaret alle dine gængse gulvopgaver, de tilbyder nemlig:

Kontakt dem for et godt tilbud på kvalitetshåndværk. Dine gulve vil takke dig for det.

Microcement af erfaren gulvmand

Hos H.P.H. Coating ApS er de eksperter i at skabe fantastiske gulve for virksomheder til brug i eksempelvis butikker, showrooms eller udendørs. De har stor erfaring med New Yorker-gulve i microcement fra silkecement. De har efterhånden opbygget en kundeportefølje med adskillige tilfredse virksomheder, som har fået gulve der gør en stor forskel for deres forretninger.

Slidstærkt gulv i microcement

Gulve i microcement bliver forseglet, så de kan holde til at blive vasket med maskine i årevis. Microcement har et særpræget udseende,  som får lokalet til at skille sig ud. Du kan få dit drømmegulv ved at kontakte H.P.H. Coating ApS på deres kontaktside. Her kan du udfylde en kontaktformular. Hvis en anden gulvtype passer bedre, så kan de klare perfekte designgulve, epoxygulve og polyurethangulve.

Gulvlægger og Gulvafslibning i hele København & på Sjælland

Skal du bruge en erfaren gulvmand og gulvlægger, som kan lave et gulv i lige det udtryk du ønsker? Så er AG Gulve A/S fra Rødovre i København, det oplagte valg. AG Gulve sætter en ære i at yde grundig rådgivning hele vejen fra idé til færdigt projet.

AG Gulve kan bl.a. hjælpe med følgende ydelser:

Hos AG Gulve står mere end 80 dygtige gulvmænd klar til at hjælpe med dit projekt.

AG Gulve A/S kan træffes på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk.

Lokal gulvmand med ekspertise i gulvafslibning

Hovedstadens Gulvservice er en lokal og erfaren gulvmand som laver alt inden for gulvarbejde. Kenneth som driver firmaet har mange års erfaring i gulvbranchen og står klar til at tage hånd om dig som kunde.

Du kan læse mere om Hovedstadens Gulvservice’s kompetencer her:

Gulvfirma med kunden 100% i fokus

Går du med tanker om at renovere dit gulv kan du få et 100% skræddersyet tilbud som matcher dine ønsker og behov. Desuden står Hovedstadens Gulvservice altid klar med grundig rådgivning. Læs mere om dit gulvfirma i København og på Amager.