Gulvafslibning København

Søger du en dygtig og kompetent gulvafsliber i København? Så er du landet det rette sted. Hos FR Gulvservice har vi mange års erfaring, og sætter en stor ære i vores arbejde. Dette er din garanti for veludført gulvafslibning. Vi udfører opgaver for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institution.

Alle typer gulv oplever stor slitage gennem dets levetid. Ridser og farveændringer forekommer ofte som resultat af denne slitage. Oplever du dette, eller vil du bare gerne opfriske dit gulv, så er gulvafslibning og behandling en god investering.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos FR Gulvservice tilbyder vi gulvafslibning i København og på store dele af Sjælland. Vores kompetencer spænder bredt, hvorfor vi kan tilbyde en række forskellige services. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte FR Gulvservice – Vi løser en lang række specialopgaver, og kan helt sikkert finde den rette løsning til din opgave.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi yder gulvafslibning i København og Omegn med kunden i fokus. Vi lytter således til dine ønsker og behov. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den optimale til lige netop din opgave – Dette til absolut bedste pris.

Kontakt os for gulvafslibning i København & Omegn

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker – Vi tager gerne et kig på din opgaver, og udarbejder et uforpligtende tilbud. Et tilbud som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 93 93 98 30 eller på E-mail: frederik@fr-gulvservice.dk. Du er også velkommen til at gøre brug af vores kontaktformular – Klik her. Vi ser frem til at høre fra dig – Gulvafslibning København.

Efterbehandling forlænger resultatet af gulvafslibningen

Hos Hennings Gulvservice har vi udover 30 års erfaring i branchen, det bedste hold af gulvmænd klar til at hjælpe dig.

En gulvafslibning får alt det bedste frem i dine trægulve. Gulvafslibningen fjerner det øverste lag på gulvet, så træets struktur virkelig kommer til sin ret. Dette får naturlige look frem der er meget oppe i tiden.

For at forlænge resultatet af din gulvafslibning så længe som muligt, skal gulvet have efterbehandling.

Hvilken type efterbehandling er den rette for dig?

Typen af efterbehandling afgøres i høj grad af din dagligdag. Har du eksempelvis hund, skal gulvet være ekstra slidstærkt.
De mest almindelige efterbehandlinger vi foretager er lakering, oliering, ludbehandling og sæbebehandling.

Det kan være udfordrende for udenforstående at finde den helt perfekte behandling til sit trægulv, derfor står vi naturligvis klar til at rådgive dig.

Kontakt Hennings Gulvservice for et uforpligtende tilbud på din efterbehandling.

Oliebehandling af trægulve

Når kun det bedste er godt nok, er det en rigtig god idé at gå til Kastrup Gulve.
Her har de adskillige års erfaring med lakering og oliering af trægulve, og forvandler på daglig basis gamle, slidte trægulve til skinnende pragteksemplarer fulde af liv.

Topkvalitets oliebehandling

Særligt deres oliebehandling af trægulve skiller sig positivt ud fra mængden. Her bruger de nemlig en helt speciel olie der gør gulvet både slidstærkt og flot at se på. Oliebehandlingen går i dybden på gulvet, og giver en helt særlig hårdførhed, der egner sig specielt godt til gulve i omgivelser med meget trafik og slid, hvor det er vigtigt at gulvet ser flot ud hver dag.

Hos Kastrup Gulvservice kan du derudover også få klaret alle dine gængse gulvopgaver, de tilbyder nemlig:

Kontakt dem for et godt tilbud på kvalitetshåndværk. Dine gulve vil takke dig for det.

Microcement af erfaren gulvmand

Hos H.P.H. Coating ApS er de eksperter i at skabe fantastiske gulve for virksomheder til brug i eksempelvis butikker, showrooms eller udendørs. De har stor erfaring med New Yorker-gulve i microcement fra silkecement. De har efterhånden opbygget en kundeportefølje med adskillige tilfredse virksomheder, som har fået gulve der gør en stor forskel for deres forretninger.

Slidstærkt gulv i microcement

Gulve i microcement bliver forseglet, så de kan holde til at blive vasket med maskine i årevis. Microcement har et særpræget udseende,  som får lokalet til at skille sig ud. Du kan få dit drømmegulv ved at kontakte H.P.H. Coating ApS på deres kontaktside. Her kan du udfylde en kontaktformular. Hvis en anden gulvtype passer bedre, så kan de klare perfekte designgulve, epoxygulve og polyurethangulve.

Gulvlægger og Gulvafslibning i hele København & på Sjælland

Skal du bruge en erfaren gulvmand og gulvlægger, som kan lave et gulv i lige det udtryk du ønsker? Så er AG Gulve A/S fra Rødovre i København, det oplagte valg. AG Gulve sætter en ære i at yde grundig rådgivning hele vejen fra idé til færdigt projet.

AG Gulve kan bl.a. hjælpe med følgende ydelser:

Hos AG Gulve står mere end 80 dygtige gulvmænd klar til at hjælpe med dit projekt.

AG Gulve A/S kan træffes på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk.

Lokal gulvmand med ekspertise i gulvafslibning

Hovedstadens Gulvservice er en lokal og erfaren gulvmand som laver alt inden for gulvarbejde. Kenneth som driver firmaet har mange års erfaring i gulvbranchen og står klar til at tage hånd om dig som kunde.

Du kan læse mere om Hovedstadens Gulvservice’s kompetencer her:

Gulvfirma med kunden 100% i fokus

Går du med tanker om at renovere dit gulv kan du få et 100% skræddersyet tilbud som matcher dine ønsker og behov. Desuden står Hovedstadens Gulvservice altid klar med grundig rådgivning. Læs mere om dit gulvfirma i København og på Amager.