Facility service tilpasset jeres behov. Kontakt os i dag

Facility service

Facility service tilpasset jeres behov. Kontakt os i dag

Facility service

Vi udfører professionel vedligeholdelse af din ejendom, kontor eller virksomhed

Mange års erfaring med facility service

Det kan være en tidskrævende og udfordrende opgave at skulle holde styr på driften af sin bygning. Det kan derfor være en fordel at udlicitere opgaven til professionelle. Hos Holme Entreprise har vi over 20 års erfaring med facility service. Vi tilbyder omfattende facility service af højeste kvalitet. Det er din sikkerhed for, at alt i bygningen fungerer efter hensigten. Vælger du os til vedligeholdelsen af din ejendom, kan vi eksempelvis hjælpe med: 

 

 

De nævnte punkter er blot eksempler på arbejdsopgaver, vi er gode til. Har du andre arbejdsopgaver inden for facility service, du ønsker at vi skal varetage, er vi klar til at hjælpe. Vi opfylder alle jeres behov inden for ejendomsservice. Vi udfører facility service for kunder i Taastrup, København og på Vestegnen.

En komplet løsning

Hos Holme Entreprise skræddersyr vi aftalen efter dit behov. Vi kan tilbyde dig en komplet løsning, hvor vi står for alle opgaverne, eller vi kan stå for et udpluk af de opgaver, du ikke selv kan nå. Det er helt op til dig. Du bestemmer også selv, om vi skal komme dagligt, et par gange om ugen eller sjældnere. Uanset opgavetypen, sørger vi for uddannede og professionelle medarbejdere, så opgaven bliver udført med høj kvalitet. 

Lad os sammen skræddersy en løsning til dig

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi hos Holme Entreprise kan sørge for en gnidningsfri og effektiv facility service hos dig? Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi tager en dialog om dine behov. Herefter vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud baseret på dine specifikke behov og ønsker.

 

Kontakt os i dag via telefon på 29 72 85 05 eller send os en mail til msh@holme-entreprise.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular på hjemmesiden, hvorefter vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.