Elektriker i Ringsted og omegn

Hos Hougaard & Pihl El Teknik udfører vi alle typer el-opgaver. Vi gør altid brug af materialer og teknikker, som sikrer den højeste kvalitet af vores løsninger. Det er vores førsteprioritet, at du får en løsning, som du er tilfreds med. Skal du bruge en el-installatør eller elektriker i Ringsted, er vi altid parate til at løse opgaven. Med os som din elektriker i Ringsted, får du en samarbejdspartner, som er med gennem hele projektet. Vi fører grundig kvalitetskontrol og sikrer os, at alting fungerer på bedste vis, inden vi forlader opgaven. Vi lægger vægt på at tilbyde grundigt og professionel rådgivning og vejledning. Derudover sørger vi også gerne for den efterfølgende vedligeholdelse af alle din ejendoms el-installationer og varmepumper.

Som elektriker i Ringsted kan vi blandt andet tilbyde de følgende ydelser:

Vores branche udvikler sig hurtigt, og vi sørger derfor altid for at holde os informeret på alt, som vedrører os. Dette omfatter eksempelvis lovgivning. Vores elektriker i Ringsted sikrer sig altid, at du får udført det bedst mulige el-arbejde.

Kvalitetsbevidst elektriker i Ringsted

Har du brug for en elektriker i Ringsted, står vi gerne parate til at hjælpe dig med enhver form for el-arbejde. Når vi udfører dit el-arbejde er du sikret, at det gøres på bedste vis. Vi renoverer, installerer og servicerer el i både private boliger og virksomheder. Uanset opgaven, hvor du har brug for en elektriker i Ringsted, hjælper vi dig gerne. Har du behov for at få tjekket dine el-installationer af en elektriker, udfører vi gerne et el-tjek.

Kontakt os her for at få et tilbud

Skal vi stå for dit el-arbejde, er du velkommen til at kontakte os for at lave en aftale eller få et tilbud. Du kan enten ringe til os på telefon 57 61 57 12 eller skrive til os på mail tim@hougaardogpihl.dk.

Elektriker i Ringsted

Hos Hougaard & Pihl El-teknik ApS udfører vi en række forskellige opgaver vedrørende el-teknik. Vi stiller altid en autoriseret og certificeret elektriker til din rådighed i Ringsted. Vi har et godt hold af specialarbejdere og elektrikere, som alle veluddannede og løbende efteruddannes. Således en elektriker som altid er på forkant med de intelligente løsninger, som hele tiden udvikles indenfor vores fag. Vi tilbyder kompetente medarbejdere samt komponenter i højeste kvalitet. Vi lever op til sikkerhedsstyrelsens gældende lovgivning. Vi er ligeledes medlem af TekniQ Installatørernes Organisation, hvorfor du er sikret god kvalitet og holdbare løsninger.

Hougaard & Pihl El-teknik ApS tilbyder en autoriseret elektriker

Vi er i stand til at løfte en bred vifte af forskellige opgaver indenfor el-faget. Vi har altid en elektriker i Ringsted med de rette kompetencer til at varetage netop den opgave, som du har behov for at få løst. Vi har blandt andet kompetencer indenfor de følgende områder:

Uanset omfanget og størrelsen på den opgave, du har brug for en elektriker til at løse, er vi parate til at påtage os opgaven og finde den mest optimale løsning for dig og din ejendom eller forening. Til enhver opgave bruger vi de bedste komponenter og vægter at skabe holdbare løsninger. Vi beskæftiger os med el-installationer hos både private og virksomheder. Vi udfører alt fra enkelt simple opgaver til entrepriser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en elektriker

Har du behov for et el-tjek eller en anden ydelse udført af en elektriker i Ringsted, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os enten ved at ringe på telefon 51615712 eller skrive på mail tim@hougaardogpihl.dk. Vi kommer gerne med kompetent rådgivning og et gratis tilbud på en løsning. Vi løser opgaver i Ringsted og på resten af Sjælland.