Elektriker i Ringsted

Hos Hougaard & Pihl El-teknik ApS udfører vi en række forskellige opgaver vedrørende el-teknik. Vi stiller altid en autoriseret og certificeret elektriker til din rådighed i Ringsted. Vi har et godt hold af specialarbejdere og elektrikere, som alle veluddannede og løbende efteruddannes. Således en elektriker som altid er på forkant med de intelligente løsninger, som hele tiden udvikles indenfor vores fag. Vi tilbyder kompetente medarbejdere samt komponenter i højeste kvalitet. Vi lever op til sikkerhedsstyrelsens gældende lovgivning. Vi er ligeledes medlem af TekniQ Installatørernes Organisation, hvorfor du er sikret god kvalitet og holdbare løsninger.

Hougaard & Pihl El-teknik ApS tilbyder en autoriseret elektriker

Vi er i stand til at løfte en bred vifte af forskellige opgaver indenfor el-faget. Vi har altid en elektriker i Ringsted med de rette kompetencer til at varetage netop den opgave, som du har behov for at få løst. Vi har blandt andet kompetencer indenfor de følgende områder:

Uanset omfanget og størrelsen på den opgave, du har brug for en elektriker til at løse, er vi parate til at påtage os opgaven og finde den mest optimale løsning for dig og din ejendom eller forening. Til enhver opgave bruger vi de bedste komponenter og vægter at skabe holdbare løsninger. Vi beskæftiger os med el-installationer hos både private og virksomheder. Vi udfører alt fra enkelt simple opgaver til entrepriser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en elektriker

Har du behov for et el-tjek eller en anden ydelse udført af en elektriker i Ringsted, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os enten ved at ringe på telefon 51615712 eller skrive på mail tim@hougaardogpihl.dk. Vi kommer gerne med kompetent rådgivning og et gratis tilbud på en løsning. Vi løser opgaver i Ringsted og på resten af Sjælland.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]