Elektriker Ringsted

Brug for en erfaren og kompetent elektriker i Ringsted eller omegn?

I Hougaard & Pihl El-Teknik har vi mange års erfaring som elektriker i Ringsted og omegn, og kan derfor løfte enhver type el-opgave. Vi løser blandt andet opgaver inden for:

  • El-installationer
  • Industri­installationer
  • Varmepumper
  • Termografering
  • Energioptimering

Ovenstående er blot et udpluk af de services vi oftest udfører for vores kunder. Uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til, er vi den rette samarbejdspartner for dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Håndværk fra øverste hylde

Når du skal have hjælp af en elektriker i Ringsted til en el-opgave, er det vigtigt at du vælger en med stor erfaring, som har styr på tingene. På den måde er du sikret en god løsning, som holder længe samt overholder alle gældende regler og krav til sikkerheden. Overholder dine el-installationer ikke disse regler, kan det i værste fald betyde, at din forsikring ikke dækker ved eventuelle skader. I Hougaard & Pihl El-Teknik har vi et stort fokus på detaljen og vi går langt for at sikre vores kunder får den bedste løsning. Det betyder at vi altid forsøger at skjule alle ledninger og kabler, således at installationerne er skjulte eller som minimum er sat ordentligt op, så der ikke hænger ledninger og kabler overalt.

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker i Ringsted

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave? Så tøv ikke. Kontakt din lokale elektriker i Ringsted og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Så finder vi den rette løsning til dig, som du bliver glad for mange år ud i fremtiden. Du kan kontakte os på telefon 57 61 57 12 eller ved at sende en mail på tim@hogp.nu. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at læse mere om os og vores services på vores hjemmeside.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]