Erhvervsklatring til dine håndværksopgaver

Erhvervsklatring har mange fordele

Når det kommer til arbejde i højderne, er erhvervsklatring en unik løsning, der tilbyder en række fordele i forhold til traditionelle metoder som stilladser og lifte, der ofte er omkostningstunge og besværligere at have med at gøre. I branchen for erhvervsklatring, er vores tilgængelighed og effektivitet afgørende. Gennem erhvervsklatring kan vi tilgå steder, der er svært tilgængelige. Vi kan nemt nå steder, hvor lifte ikke kan nå eller manøvrere – det sparer dig for tid og penge, når du vælger erhvervsklatring.

Ønsker du et et godt tilbud på din opgave må du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Vi udfører opgaver for privatkunder, erhvervskunder, boligforeninger og hvem end, der har brug for erhvervsklatring.

Vi er alle faglærte håndværkere

Hos Industrial Climbing Solutions er vi alle faglærte håndværkere, med en stor passion for erhvervsklatring og rope access. Det betyder, at du altid får det bedste fra begge verdener, når du vælger os som din professionelle samarbejdspartner. Vi har styr på vores håndværk og på vores klatring.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi leverer. Vi kan hjælpe med en bred vifte af forskellige opgaver, der blandt andet inkluderer fugearbejde, tagreparation, reparation af skorsten, facadebeklædning og meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt erhvervsklatring er det rigtige valg i din situation, sidder vi naturligvis klar med professionel vejledning og rådgivning, så vi sammen kan fastslå dine behov.

Kontakt os i dag

Lad os hjælpe dig med din næste opgave. Med erhvervsklatring er du garanteret, at din opgave løses hurtigt og effektivt. Vi tager gerne en samtale med dig, hvor vi lytter til dig og din opgave, samt de behov du måtte have. Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på 20 68 38 29 eller ved at sende en e-mail på info@klatrearbejde.dk.

Facadebeklædning hos Industrial Climbing Solutions

Professionelle klatrere til facadebeklædning

Hos Industrial Climbing Solutions er vi stolte over at være eksperter i branchen inden for håndværksfaget. Vi er et firma bestående af professionelle klatrere, og har alle en håndværksmæssig baggrund. Det betyder, at vi udfører opgaver i højderne – enten, hvor der er svært tilgængeligt med eksempelvis lifte eller stilladser, eller hvis du blot ønsker et billigere alternativ til førnævnte metoder.

Som professionelle håndværkere og erhvervsklatrere, tilbyder vi en bred vifte af forskellige ydelser. Vi er blandt andet eksperter i facadebeklædning, hvilket er en af vores spidskompetencer. Med fokus på æstetik, sørger vi for at din facadebeklædning står knivskarpt. Vi er velvidende om, at facadebeklædning i nogle tilfælde blot kræver en renovering, eller at facaden kan være svær tilgængelig.Vi sørger for hurtig montering, reparationer og så videre, når du skal have hjælp til facadebeklædning.

Kontakt dit professionelle erhvervsklatrefirma i dag. Vi er klar til at hjælpe dig med facadebeklædning.

Erfarne håndværkere med mange kompetencer

I vores branche kræver det, at vi skal være alsidige i vores arbejde. Derfor er vi naturligvis alle, udover at være professionelle klatrere, uddannede og faglærte håndværkere, med adskillige kompetencer. Det gør os i stand til at foretage en hel del forskellige opgaver i højden.

Hos Industrial Climbing Solutions kan vi blandt andet hjælpe med:

Når du har en opgave, der relaterer sig til facadebeklædning, reparationer eller noget tredje, er vi klar til at spænde os fast i selen og udføre arbejdet i højden.

Lad os tage en samtale om din opgave

Hos Industrial Climbing Solutions har vi kompetencerne til at håndtere de fleste opgave i højden, og er eksperter i facadebeklædning. Kontakt os endelig for en samtale omkring din opgave. Vi kan kontaktes på vores telefon 20 68 38 29 eller på vores e-mail info@klatrearbejde.dk.