Lægning af skifertag i København

Har du brug for lægning af skifertag i København af højeste kvalitet? Vi benytter altid de bedste materialer inden for montering af skifertag til din bygning.

Få et holdbart skifertag

For os er hver løsning specifikt valgt ud fra vores erfaring samt dine behov. Vi har været en familievirksomhed siden etableringen af ​​KB Tagservice i 1970. Siden da har vi løbende forbedret kundeoplevelsen og perfektioneret håndværket. For os er det vigtigt, at vores tjenester lever op til egne og dine standarder. Du får altid garanti hos os. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket betyder, at du altid får udført projekter i henhold til vores professionelle standarder, når det kommer til lægning af skifertag.

Mere end bare et nyt skifertag

Ud over at specialisere os i montering af skifertag, har vi også etableret kapaciteter i mange andre discipliner inden for tagservice. Vi leverer også eksempelvis nyt eternittag, montering af ståltag eller lægning af tagpap. Vi leverer også andre tjenester såsom:

Læs mere om os og vores mangeårige erfaring i branchen. Vi har en bred vifte af muligheder og bliver ved med at udvide.

Topkvalitet

Vil du have et godt tag, der kan vare længe? Så kan vi bestemt anbefale lægning af skifertag til dit næste projekt. Med vores løsning får du et tag, der er enkelt at vedligeholde og har lang levetid. Prisen varierer afhængigt af det skifertag materiale, du vælger. For eksempel er naturlig skifer, der bruges til tage, meget dyrere end kunstskifer. Naturskifer har dog mange fordele, der gør det til et meget populært materiale.

Få en skifertag pris

Vil du vide mere om vores løsninger? Eller ønsker du allerede et tilbud på lægning af skifertag i København? Kontakt da KB Tagservice40 25 80 52 eller skriv en e-mail til kb-tagservice@mail.dk. Derudover kan du udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden hurtigt og nemt. Vi vender derefter hurtigt tilbage med et uimodståeligt uforpligtende tilbud skræddersyet til netop dig.