Fugemand med erfaring

Fugearbejde med fokus på kvalitet

Hos Lunds Fugeservice er vi eksperter i alle former for fugearbejde. Vi har mange års erfaring med diverse fugeopgaver. Det gør, at vi med sikkerhed kan hjælpe dig, hvis du står overfor et fuge projekt. Vi har fuld gennemsigtighed i alt arbejde. Inden vi påbegynder en opgave, tager vores fugemand en god dialog med vores kunder, hvor i aftaler alt, hvad der skal laves, og hvor lang tid det skal tage. Det sikrer, at der ikke kommer nogen overraskelser i forhold til pris og tid. Vores fugemand er punktlig og leverer altid en opgave til tiden. Har du brug for rådgivning og vejledning? Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder blandt andet fugning af:

Professionel og kvalitetsbevidst fugemand

Vi udfører fugning af badeværelser med fokus på høj kvalitet. Vores vådrumssilikone kommer i alle farver, hvilket gør, at vi kan matche lige præcis dit badeværelse. Vores fugemand sørger for et resultat med lang holdbarhed. Du vil altid blive mødt af en fugemand, som er ekspert, i alt fugearbejde. Han vil kunne vejlede dig i de muligheder, som er i netop dit projekt. Husk, at man jævnligt bør udskifte sine fuger på badeværelset, da den høje luftfugtighed er med til at ødelægge fugerne hurtigere end f.eks. fuger i stuen. Er du i tvivl om, hvorvidt du bør udskifte dine fuger på badeværelset. Vi kan rådgive dig, så du får en løsning som matcher lige præcist dit badeværelse.

Kontakt vores fugemand for et uforpligtende tilbud

Vi løser dit fuge projekt uanset størrelsen på opgaven. Vi har konkurrencedygtige priser, og vores fugemand sikrer, at du får et kvalitetsresultat. Du kan kontakte os på telefon 60 11 61 11 eller på mail emil@fugelund.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.