Erfaren maler i Slagelse til alle dine maleropgaver

 – Malerarbejde uden striber og løbere

En maler i Slagelse til alle dine behov

I Maler Christensen har vi mange års erfaring som professionel maler i Slagelse og har derfor den nødvendige faglighed og ekspertise til at kunne løfte enhver type maleropgave. Vi udfører dagligt malerarbejde for både private, erhverv, foreninger og offentlige institutioner og kan derfor også hjælpe dig med din opgave, uanset størrelsen derpå. Om end du skal have malet hus, lejlighed, facade eller noget helt andet, så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Har du behov for en maler i Slagelse, så kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende:

Har du behov for andet malerarbejde som ikke er nævnt i ovenstående? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører alt inden for malerarbejde, og kan derfor helt sikker også løfte din.

Malerarbejde udført af eksperter

Hos Malerfirmaet Christensen står vi klar med dugfriske malerpensler og store armbevægelser, således at du kan få dit malerprojekt klaret så hurtigt som muligt. Med vores store erfaring, kan du være sikker på et grundigt og veludført malerarbejde på trods af vi klarer opgaven hurtigt.

 

Når farverne er falmede, eller følelsen af lidt små forfald og gammelhed lister sig ind, så bør man give en gang ekstra maling af huset. Det er et let indgreb, og det gør ofte en verden til forskel. Fordelene ved maling af hus er nemlig mange, og består blandt andet i:

  • Visuelle forbedringer
  • Holdbarhed og styrke
  • Forøgelse af husets værdi

Kontakt din lokale maler i Slagelse

Skal du bruge en dygtig maler i Slagelse, Næstved, Ringsted eller omegn, så tøv ikke. Kontakt os i dag og lad os sammen tage en snak omkring dine ønsker og behov. Vi giver vi et uforpligtende tilbud skræddersyet til lige netop din opgave. Kontakt din lokale maler i Slagelse enten på telefon 53 50 77 00 eller send os en e-mail på jess@maler-christensen.dk.