Maling af Facade

Søger du et kompetent og erfarent malerfirma i Hillerød eller et andet sted på Sjælland til maling af facade? Så er du det rette sted. Hos Malerfirmaet Galsgaard har vi mange års erfaring med malerarbejde, og sætter en stor ære i vores arbejde. Gennem årene har vi udført opgaver for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner – Og nu står vi klar til at hjælpe dig?

Facaderne på en bygning bæger præg af den tid, som de er opført i. Mange år med det barske danske vejr sætter sine spor, og kan få facaderne til at se gamle og slidte ud. Med en grundig og kvalitetsbevidst maling af facade opnår du en række fordele. Disse er blandt andet:

  • Forøgelse af boligens værdi
  • Længere levetid for bygningen
  • Undgå større og bekostelige skader
  • Og meget mere

Vil du høre mere om fordelene? Tøv ikke med at kontakte os, så tager vi gerne en uforpligtende snak med dig.

Meget mere end maling af facade

Vores mange års erfaring inden for malerarbejde gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte Malerfirmaet Galsgaard – Vi udfører alle opgaver inden for malerarbejde. Dette gør sig gældende uanset opgavens størrelse såvel som kompleksitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag – Kontakt din lokale maler i Hillerød & Omegn – Kontakt Malerfirmaet Galsgaard. Vi er din garanti for veludført og holdbart malerarbejde.

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dit malerarbejde – Hertil giver vi naturligvis et godt tilbud med på vejen. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 42 40 45 35, eller til at skrive til os på malerfirmaetgalsgaard@gmail.com. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular – Klik her.