Maler Farum

Søger du en dygtig og erfaren maler i Farum, Stenløse, Smørum, Ballerup eller et andet sted i Egedal Kommune? Så er du landet det rette sted. Hos Malerfirmaet C. Sulsted har vi mange års erfaring med malerarbejde, og sætter en stor ære i vores arbejde. Vi går således aldrig på kompromis med høj kvalitet og god service – Hertil tilbyder vi konkurrencedygtige priser.

Malerarbejde spænder bredt, og kan virke som noget, som man selv kan klare. Det kræver dog en lang række kompetencer og stor forståelse for faget, hvis et smukt og holdbart resultat ønskes. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en professionel og fagudlært maler, når du skal have udført malerarbejde.

Maler i Farum med mange kompetencer

Som professionel og erfaren maler i Farum og omegn kan vi udfører alle typer opgaver inden for branchen. Gennem årene har vi udført opgaver for private, erhverv, boligforeninger og mange flere – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver inden for malerarbejde:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte dig lokale maler i Farum og omegn. Vi kan udføre en lang række specialopgaver. Hertil er vi mødestabile, pligtopfyldende og effektive.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tag en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker allerede i dag – Vi er blot et opkald væk. Vi gennemgår gerne din opgave nøje, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige præcis din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 26 81 32 10 eller på E-mail: sulsted@hotmail.com. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen – Klik her. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.