Dygtig maler til private og erhverv

Maler med de rigtige kompetencer

Hos Malerfirmaet C. Sulsted sætter vi en ære i flot malerarbejde. Som professionel maler er noget af det vigtigste, at man har øje for detaljen og sætter tid af til den sidste finish. Den sidste finish er det, der skiller fårene fra bukkene.

Hos Malerfirmaet C. Sulsted har vi mange års erfaring i malerfaget og ved, hvad det kræver for at levere sublime resultater. Som erfaren maler skræddersyer vi alle opgaver, så de passer til dine specifikke ønsker og behov, og er naturligvis til rådighed i forbindelse med professionel vejledning og rådgivning.

Skal du have hjælp til din maleropgave, er vi din lokale maler med fokus på kvalitet og flotte resultater. Ring gerne og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Vi kan hjælpe dig med alle typer opgaver

Som professionel maler, kan vi håndtere enhver maleropgave, du måtte have.

Det betyder blandt andet, at vi udfører opgaver som maling af lejligheder, maling af huse og tilbygninger, udvendigt malerarbejder og invendigt malerarbejder. Vi er aldrig bleg for en udfordring, og har kompetencerne til at håndtere din opgave. Kontakt din lokale maler for en uforpligtende samtale omkring dine ønsker – vi er klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat.

Ring i dag og få et godt tilbud

Når du mangler en dygtig og pålidelig maler med de helt rette kompetencer, og fokus på detaljer og den sidste finish er Malerfirmaet C. Sulsted det rigtige valg for dig. Vi sørger for, at din opgave udføres til perfektion. Vi er din lokale maler i byer som Smørum, Stenløse, Egedal, Farum, Ballerup og omegn. Kontakt os endelig for et ganske gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Så får du en konkurrencedygtig pris. Du kan ringe til din lokale maler på telefon 26 81 32 10 eller sende en e-mail på sulsted@hotmail.com.