Vinduespudsning i hele Køge

Mayday Vinduespolering ApS håndterer vinduespudsning for erhvervskunder i Køge, hvor vi holder til, samt Brøndby, Vallensbæk, Ringsted og Roskilde. Vores vinduespudsning er noget udover det sædvanlige, hvorfor vi har en særdeles bred kundekreds, og vi tilbyder pudsning af vinduer for alle typer erhverv. Når vi håndterer vinduespudsning er du sikret komplet rene vinduer, som i langt lavere grad tiltrækker snavs udefra. Grundet den nye teknologi, som vi gør brug af, er vi i stand til at udføre vinduespudsning mere miljøvenligt og billigere end tidligere set. Vi står klar, når du har brug for at få pudset vinduer i Køge og de nærliggende byer.

Mayday tilbyder vinduespudsning til erhverv

Vi varetager vinduespudsning for alle former erhvervskunder. Ofte muliggør vores udstyr, at vi kan pudse vinduer fra jordniveau til flere etagers højde, således behøver vi ikke altid gøre brug af en lift. Det gør det muligt for os at udføre opgaven både hurtigere og dermed også billigere. Vores priser er alt afhængige af, hvor mange vinduer det drejer sig om, hvor store de er samt etage niveauet. Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud.
Når vi foretager en vinduespolering sprøjtes demineraliseret vand i en blød stråle på vinduerne. Eftersom vi benytter kalkfrit vand, efterlades der ikke mærker på vinduerne. Når du har brug for at få pudset eller poleret vinduer i Køge, står vi til rådighed, med det rigtige udstyr og stærke faglige kompetencer.

Kontakt os her for et tilbud på vinduespudsning

Har du et behov for at få pudset dine vinduer, algebehandling eller rensning af tagrender, er du meget velkommen til at kontakte os. Så kommer vi med et tilbud på netop den opgave, som du har behov for, at vi løser. Du er velkommen til at ringe på 6151600 eller skrive på tv@mdvp.dk. Vi tilbyder både at pudse vinduer efter faste aftaler eller blot ved en enkelt aftale.