Tilbygning i Nordsjælland i topkvalitet

Er du på udkig efter en dygtig murer til at klare din tilbygning i Nordsjælland, er Stocklund et rigtig fornuftigt bud. Med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi set og oplevet lidt af hvert når det kommer til tilbygninger.

Pladsproblemer? Få lavet en tilbygning

Er familien eller pladsbehovet til hobbyen vokset, har man brug for mere plads. En tilbygning er ofte den bedste løsning, da mange husejere ikke ønsker at flytte for at få mere plads.

Tilbygninger kan laves i alle former, farver og afskygninger. Få et tilbud på din tilbygning hos Stocklund – En murer der er til at stole på.

Foruden tilbygninger, kan vi også hjælpe dig med følgende mureropgaver:

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud på din mureropgave i dag.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Murer i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Er du på udkig efter en murer i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, der leverer et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde? Så skal du kigge nærmere på Mester Murer, der to år i træk har vundet prisen som årets murer. Hos Mester Murer får du en professionel samarbejdspartner, der byder på stærke kompetencer, flere års erfaring, en faglig stolthed samt et kvalitetsbevidst arbejde. Derudover er kunden altid i fokus, hvorfor serviceniveauet er højt.

Kvalitetsbevidst murerfirma samler på tilfredse kunder

Som murerfirma kører de ud fra deres baser i Frederiksberg og Gilleleje til kunder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet. Gennem de mange år i branchen har de fået en bred kundekreds samt erfaring med mange typer af mureropgaver. Derfor er ingen opgave hverken for stor eller for lille for Mester Murer. Som kunde er du garanteret et resultat af høj kvalitet, og de forlader aldrig en opgave før kunden – og dem selv – er glade og tilfredse med resultatet.

De kan bl.a. hjælpe med:

Kontakt din lokale murer i dag

Kontakt Mester Murer og få et uforpligtende tilbud på din opgave. De står altid klar til at tage en snak med dig om din opgave, hvor de byder ind med deres faglige ekspertise og erfaring. I fællesskab med dig finder de frem til den helt rigtige og mest optimale løsning.

Besøg deres hjemmeside, hvor du kan læse mere om murerfirmaet. Du kan også ringe direkte til dem på telefon 24 92 00 91 eller skrive til dem på mail kontakt@mm-lp.dk.