Murerfirma Roskilde

murerfirma roskilde

Murerfirma Roskilde

Murermester Michael Jespersen har over 30 års erfaring indenfor alt i murer- og malerarbejde. Hvis du går og leder efter en murer, med hænderne rigtig skruet på, og som kan meget mere end bare at stable mursten – så skal du have fat i Murermester Michael Jespersen.

Murermester Michael Jespersen udfører også:

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din opgave kan løses, så tøv ikke med at ringe eller sende en mail. Ingen opgave er for stor eller lille. Der udføres i øvrigt opgaver for både private og erhverv.

Få opfyldt dine drømme med murerfirma Roskilde

Murerarbejde er ikke kun mursten der skal stables. Det er et håndværk der kræver teknisk snilde og at hænderne er rigtigt skruet på. Derudover er det vigtigt, at arbejdsopgaven har et æstetisk pænt udtryk, der ville give fagligt stolthed hos enhver murer.

De har en meget professionel tilgang til både kundehåndtering og selve arbejdsprocessen. Kunden tages med fra start til slut og med faglig stolthed sætter Murermester Michael Jespersen en ære i at gøre sine kunder tilfredse.

Visionen for Murermester Michael Jespersen er glade og tilfredse kunder, og at de er inde over arbejdsprocessen fra start til slut.

Kontakt Murermester Michael Jespersen i dag

Murerfirmaet i Roskilde udfører ikke kun opgaver i Roskilde men på hele Sjælland og Storkøbenhavn.

Tøv ikke med at kickstarte dine drømme i dag ved at få et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Kontakt din lokale murermester allerede i dag. Du kan både udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside, eller du kan ringe på 40 59 29 24.

Murerfirma med fokus på kvalitet

Et murerfirma du kan stole på

Står du og skal bruge et erfarent og kompetent murerfirma, som har fokus på høj kvalitet og personlig service? Så er Murermesteren Michael Kyndesen det rette valg.

Allerede fra første møde, kan passionen inden for murerfaget mærkes. Intet bliver overladt til tilfældighederne, hvilket gælder lige fra planlægning til udførsel. De tager hånd om opgaven, og er med fra A-Z i processen. På den måde er man sikker på, at udførelsen er i top. Hertil er kvaliteten af arbejdet i højsædet, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten af de anvendte materialer, såvel som udførelsen af arbejdet.

Hvis du vil have udført din opgave af en fagudlært murer, som du kan stole på overholder aftaler og deadlines, så kan Murermesteren Michael Kyndesen varmt anbefales. Dette er et murerfirma, hvor en aftale er en aftale, og ikke bare endnu en ordre i kalenderen.

Et murerfirma som tilbyder en bred vifte af muligheder

Hos Murermesteren Michael Kyndesen kan du få udført et hav af forskellige opgaver – Store som små. De laver blandt andet følgende opgaver:

Passer ovenstående ikke på din kommende opgave? Så skal du ikke tøve med at kontakte Murermesteren Michael Kyndesen. Som fagudlært murer, udfører murerfirmaet en række specialopgaver. Hertil er de medlem af Byg Garanti, som er din garanti for veludført og solidt håndværk.

Kontakt dit lokale murerfirma i Skovlunde

Lad drømmen blive en realitet allerede i dag, og tag kontakt til Murermesteren Michael Kyndesen. De kommer altid ud og besigtiger en opgave, inden de giver et uforpligtende tilbud på opgaven. På den måde er du sikker på, at alle aspekter er blevet tænkt ind i løsningen, inden du får et skræddersyet tilbud på din opgave. Hertil at prisen er den absolut bedste.

Murermesteren Michael Kyndesen kan kontaktes på telefon 40 17 65 07 eller email info@murermesteren-mk.dk. Du er kan også udfylde kontaktformularen på hjemmesiden.

Tilbygning i Nordsjælland i topkvalitet

Er du på udkig efter en dygtig murer til at klare din tilbygning i Nordsjælland, er Stocklund et rigtig fornuftigt bud. Med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi set og oplevet lidt af hvert når det kommer til tilbygninger.

Pladsproblemer? Få lavet en tilbygning

Er familien eller pladsbehovet til hobbyen vokset, har man brug for mere plads. En tilbygning er ofte den bedste løsning, da mange husejere ikke ønsker at flytte for at få mere plads.

Tilbygninger kan laves i alle former, farver og afskygninger. Få et tilbud på din tilbygning hos Stocklund – En murer der er til at stole på.

Foruden tilbygninger, kan vi også hjælpe dig med følgende mureropgaver:

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud på din mureropgave i dag.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Murer i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Er du på udkig efter en murer i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, der leverer et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde? Så skal du kigge nærmere på Mester Murer, der to år i træk har vundet prisen som årets murer. Hos Mester Murer får du en professionel samarbejdspartner, der byder på stærke kompetencer, flere års erfaring, en faglig stolthed samt et kvalitetsbevidst arbejde. Derudover er kunden altid i fokus, hvorfor serviceniveauet er højt.

Kvalitetsbevidst murerfirma samler på tilfredse kunder

Som murerfirma kører de ud fra deres baser i Frederiksberg og Gilleleje til kunder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet. Gennem de mange år i branchen har de fået en bred kundekreds samt erfaring med mange typer af mureropgaver. Derfor er ingen opgave hverken for stor eller for lille for Mester Murer. Som kunde er du garanteret et resultat af høj kvalitet, og de forlader aldrig en opgave før kunden – og dem selv – er glade og tilfredse med resultatet.

De kan bl.a. hjælpe med:

Kontakt din lokale murer i dag

Kontakt Mester Murer og få et uforpligtende tilbud på din opgave. De står altid klar til at tage en snak med dig om din opgave, hvor de byder ind med deres faglige ekspertise og erfaring. I fællesskab med dig finder de frem til den helt rigtige og mest optimale løsning.

Besøg deres hjemmeside, hvor du kan læse mere om murerfirmaet. Du kan også ringe direkte til dem på telefon 24 92 00 91 eller skrive til dem på mail kontakt@mm-lp.dk.

 

Kvalitetsbevidst murer fra Skovlunde

Hos Murermesteren Michael Kyndesen er de dygtige murere erfarne i alle typer mureropgaver. De kan eksempelvis hjælpe med facaderenovering på dit hus eller renovering af badeværelse. De arbejder som underentreprenører på mange opgaver, men varetager også totalentreprise.

Din foretrukne samarbejdspartner

Murerne hos Michael Kyndesen er ofte det foretrukne valg når det kommer til tilbygninger i alle størrelser, grundet det solide og præcise håndværk de udfører. Du kan læse om murerfirmaet på deres Om os-side eller finde deres kontaktoplysninger her. Du kan udfylde deres kontaktformular eller ringe til dem. De vender hurtigt tilbage med et gratis, skræddersyet tilbud.

Murer i Dragør på Amager

​Kvalitetssikret murer-arbejde.

Med mere end 40 års erfaring, har murergert & co. den fornødne erfaring til at lave enhver form for murerarbejde. Murermester Gert Petersen Aps holder til i Dragør på Amager, men tager opgaver i hele København og storkøbenhavn.

Mureropgaver de bl.a. udfører​

 • Udførelse af murværk
 • Lægning af tagsten
 • Opsætning af vægfliser
 • Lægning af gulvklinker
 • Reparation og pudsning af murværk
 • Støbning af sokkel & fundament
 • Service- og forsikringssager
 • Og meget meget mere​

​Kontakt murergert, hvis du vægter kvalitet når du skal bruge en Murer på Amager

Murermester Gert Petersen ApS
Engvej 5, 2791 Dragør
Tel.: 32 53 02 26
Fax.: 32 53 01 97
kontor@murergert.dk

Murer i Taastrup

ProByggeservice er din lokale murer i Taastrup. Hasan har stor fokus på facaderenovering og facadeisolering, og har derfor specialiseret sig indenfor dette. Han klarer naturligvis også diverse andre mureropgaver, som støbning, flisering og renovering af badeværelser. Ring til Hasan på tlf. 26 84 59 78

Pro ByggeservicePro Byggeservice - Murer i Taastrup
Murskeen 8
2630 Taastrup
Mobil: 26 84 59 78
info@probyggeservice.dk

www.probyggeservice.dk

Tømrer og murer i Jyderup

Jyderup Tømrer- og Murerforretning har 34 års erfaring, og tilbyder stort set alle opgaver indenfor tømrer og murerfaget.
Har du brug for totalentreprise, på tømrerarbejdet, eller på murerarbejdet, så ring til Rasmus på tlf. 21 44 61 11

JTMF.dk tilbyder også:

 • tagarbejde
 • energirenoveringer
 • forsikringsskader
 • energi A+ døre og vinduer på mål
 • samt alt i servicearbejde / småreperationer

Jyderup Tømrer & MurerforretningJyderup Tømrer- og Murerforretning
Rådbjergvej 3
4450 Jyderup
Tlf.: 21 44 61 11
E-mail: info@jtmf.dk

www.jtmf.dk