Få aircon service hos Olsen’s Auto

Nyd sommeren med velfungerende air condition

Sommeren er endelig over det danske land, og sommerferien er for mange ensbetydende med ture rundt om i landet. Har du ikke fået foretaget aircon service på din bil endnu, er det ved at være på høje tid. Lige så vidunderligt som det er at nyde solen, lige så vidunderligt er det at have et køligt fristed at vende tilbage til – især når du er i bil. Hos Olsen’s Auto forstår vi vigtigheden af et velfungerende aircondition system. Vi er specialister i aircon service og sørger for, at din aircondition fungerer og køler som det skal.

Kontakt os allerede i dag og bestil tid til din aircon service. Så er du garanteret et køligt fristed på sommerens hede bilture.

Vi udfører aircon service på alle biler hurtigt og effektivt

Hos Olsen’s Auto er vi dit alsidige autoværksted i Jægerspris, med ekspertise i alle bilmærker og modeller. Det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan udføre aircon service på din bil. Om du har en nyere eller ældre bil, kan vi som erfarne mekanikere hurtigt identificere eventuelle problemer, og løse dem på kort tid.

Typisk inkluderer vores aircon service en grundig inspektion af systemet, herunder kontrol af kølemiddel, rensning af filteret og meget andet. Med professionel aircon service hos Olsen’s Auto er du garanteret et velfungerende aircondition system.

Ring og bestil din tid i dag

Pas på dit aircon system – få foretaget aircon service med jævne mellemrum. På den måde sikrer du, at alt fungerer optimalt, og at anlægget køler som det skal. Hos Olsen’s Auto er vi klar til at tage imod dig og din bil, uanset mærke eller model. Kontakt os på telefon 47 50 35 61 og bestil din tid allerede i dag. Vi sørger for effektiv aircon service, når du har brug for det.