Ladestander til elbil

Leder du efter en ladestander til elbil? Den grønne omstilling kommer højere og højere på dagsordenen. Derfor stiger salget af elbiler også, og dertil har folk brug for ladestationer. reEL-Installation leverer ladestander til hybridbil og almindelige elbiler.

De hjælper både med ladestander og ladestik. De er eksperter på området og står altid klar med rådgivning omkring hvad du skal have til dine behov.

Hvis du leder efter en elektriker i Hvidovre eller omegnen til at komme og opsætte ladestandere, kan du med fordel kontakte reEL-Installation.

Hvilket behov har du?

Der er meget at tage hensyn til når du skal have en ny ladestander, og reEL-Installation hjælper dig med at finde den rigtige løsning. Der skal bl.a. tænkes over:

  • hvor hurtigt skal du oplade?
  • er der behov for adgangskontrol?
  • har du brug for eksterne strømmålere?
  • skal du have abonnement?
  • hvor mange ladestationer og hvor?

Siden reEL-Installation er eksperter på området kan de hjælpe med alt dette. De leverer godkendte ladestandere som både er energi- og omkostningsbesparende.

Et elektrikerfirma med en mission

reEL-Installation hjælper både private men også erhverv og boligforeninger. De slår på 3 punkter: kvalitet – erfaring – service. De udfører nemlig deres arbejde i høj kvalitet og med de bedste materialer, så installationerne er sikre, godkendte og holder i mange år.

Derudover har de eksisteret i 22 og tilsammen har de mere end 100 års erfaring. De uddanner sig løbende så de altid er opdaterede med nutidens elektrikerarbejde.

De yder god service. De overholder altid aftaler og har fuld gennemsigtighed på deres priser.

Kontakt reEL-Installation allerede i dag

Hvis du har brug for en dygtig elektriker til f.eks. at opsætte ladestander til elbil kan du kontakte dem og indhente et uforpligtende tilbud.

Kontakt dem på tlf: 70 25 00 73 eller skriv til dem via deres kontaktformular, så vender de tilbage.