Slamsugning i Roskilde og omegn

Hos RTR Gruppen udfører vi kvalitetssikker og effektiv slamsugning. Efter mere end 25 år indenfor faget kan vi stå for at levere en holdbar løsning, som på bedste vis løser problemerne i din kloak. Sugning af slam er effektivt til at løse problemerne i både køkkenvaske og brønde. Er der akut behov for kloakservice, kan vi være der inden for 3 timer parate til at løse problemet. Vi kan eksempelvis løse udfordringer som en stoppet kloak, faldstamme eller afløb. Oplever du tvivl om, om slamsugning i Roskilde er den rette løsning til problemet med din kloak eller afløb, er du velkommen til at kontakte os for at få vejledning og rådgivning. Vurderer vi, at slamsugning er den rette løsning, udbedrer vi fejlen eller skaden med det samme.

Derudover kan vi tilbyde en række forskellige former for kloakservice:

Din kloakmester til slamsugning

Vi lægger stor vægt på at udføre slamsugning i Roskilde, som effektivt forhindrer skader og problemer fremadrettet. Således bliver det meget mere end en lappeløsning. Vi er stolte af det håndværk vi leverer. Vi udfører slamsugning i Roskilde, så der skabes holdbare og effektive løsninger. Derfor bruger vi udelukkende materialer i højeste kvalitet, og vi anvender kun holdbare metoder.

Inden for vedligeholdelse og slamsugning i Roskilde i forbindelse med kloakarbejde, kan vi udfører alle opgaver. Vi beskæftiger udelukkende uddannede og erfarne fagfolk, som kan leve op til vores høje kvalitets- og servicekrav.

Kontakt os i dag for at få et tilbud

For os er ingen opgave hverken for stor eller lille. Har du brug for vores assistance til kloakservice, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den rette løsning. Du kan også kontakte os, når det er akut. Enten kan du ringe til os på telefon 46 75 75 30 eller skrive til os på mail info@rtgruppen.dk.