Klinikindretning samt inventar

Standard Systemer er din leverandør af alt tilbehør og inventar til klinikindretning. Vi kan stå for at levere alt fra plejesenge og sengeborde til vægte og højdemålere. Hos os finder du alt, hvad der måtte være behov for i din klinik eller på hospitalet. Vi leverer udstyr, tilbehør og inventar til ethvert formål på klinikker og hospitaler. Når du vælger os som din leverandør af inventar og tilbehør kan du forvente produkter i højeste kvalitet. Vi lægger vægt på både funktionalitet og kvalitet. Vores udvalg indenfor klinikindretning dækker blandt andet inventar og tilbehør til følgende:

Bredt udvalg til hospitaler og klinikker

Med adskillige års erfaringen indenfor udvikling og produktion af tilbehør og møbler til klinikindretning og hospitaler, kan vi leverer produkter med høj komfort og effektivitet. Det er både med til at sikre patienternes komfort samt at gøre arbejdet mere effektivt. Vores forskellige produkter indenfor klinikindretning dækker blandt andet over inventar til venteværelse, konsultation klinikvogne, prøvetagningsstole, undersøgelseslamper og taburetter. Vi hjælper altid gerne med at rådgive om de forskellige produkter, således du får den løsning, som er mest optimal for dig.

Kontakt os i dag for rådgivning vedrørende klinikindretning

Skal vi hos Standard Systemer leverer udstyr og inventar til din klinik, er du velkommen til at tage kontakt til os for at høre nærmere. På vores showroom har du ligeledes mulighed for at se vores forskellige produkter. Du kan også se produkterne i vores brochurer:

Har du spørgsmål kan du ringe til os på telefon 38 26 49 00 eller skrive til os på mail info@standardsystem.dk. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og hjælpe dig med din opgave. Med Standard Systemer som din leverandør af inventar til klinikindretning, kan du forvente god service og høj kvalitet. Kontakt os i dag og hør mere.