Akut Kloakservice

Er der problemer med kloaken? Oplever du stoppet afløb? Uanset hvad, så er du det rette sted. Hos CMT Kloakservice tilbyder vi akut kloakservice DØGNET RUNDT. Vi har mange års erfaring, og sætter en stor ære i vores arbejde. Gennem årene har vi hjulpet et hav af forskellige kunder i København og på resten af Sjælland – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd – Vi råder over de rette maskiner og det rette mandskab. På den måde kan vi sikre hurtig og effektiv service, så du ikke skal være generet af problemerne længere. Du vil altid blive mødt af et team af smilende og passionerede medarbejdere, når du vælger os til at stå for opgaven.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan udføre en alt inden for området. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af services:

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte CMT Kloakservice – Vi udfører alt inden for området.

Hos os er kunden altid i fokus. Vi lytter nøje til problemet, samt kundens ønsker og behov. Ud fra disse, rådgiver vi til den bedste og mest effektive løsning. På den måde er du sikker på, at din kloak spiller 100%, når vi forlader matriklen

Kontakt os for Akut Kloakservice – Døgnet rundt

Tøv ikke med at kontakte os hvis du behøver akut kloakservice – Vi kommer hurtigt ud til din bopæl, og fikser effektivt problemet. Hertil tilbyder vi konkurrencedygtige priser.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 83 60 60 eller e-mail: info@cmtkloak.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Klik her. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.