Gipsvægge og gipsloft til privat og erhverv

Ved at opsætte gipsvægge og gipsloft kan kontorer, institutioner eller dit hjem få netop det udtryk og design, som du ønsker. Ved at opføre gipsvægge og gipsloft, er der adskillige muligheder. Med adskillige års erfaring i snedker- og tømrerbranchen er vi hos Tømrer- og snedkermester Martin Friis godt rustet til at varetage opgaven på bedste vis. Vi er i stand til at udføre en bred vifte af projekter vedrørende gipsvægge og gipsloft. Vælg os til at opføre dine gipsvægge og gipsloft for et professionelt resultat.

Gipsvægge og gipsloft opsat af Tømrer- og snedkermester Martin Friis ApS

Der er mange fordele ved at vælge at få udført vægge og loft i gips. Gips giver et ensartet og loft, og ligner det er pudset. Derudover er der også minimale krav til vedligeholdelsen samt en høj brandsikkerhed. Gips er en effektiv løsning, når der skal opføres vægge og loft, da den også er lettere at male og montere samt billigere. Vi tilbyder gipsvægge og gipsloft, som ydermere er lydisolerede, så de også er egnede til kontorer og mødelokaler. Vi har stået for at opføre vægge og loft i mere end 15 år, hvorfor vi er klar til at varetage os opgaven med præcision.Vægge og loft i gips er en særdeles populær løsning, da den både er nem at vedligeholde, kan udføres lydisoleret og er brandsikker. Udover gipsvægge og gipsloft tilbyder vi:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Overvejer du at få opsat nye gipsvægge og gipsloft, er du meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi tager gerne en dialog med dig om projektet. Du kan kontakte os på enten telefon 20 61 25 03 eller på mail kontakt@tomrerfriis.dk. Vi tilbyder gerne vejledning og rådgivning også vedrørende andre tømrer- eller snedkeropgaver.