El-installation i København

Hos THK-EL får du el-installation i København udført med fokus på detaljer. Vi brænder for vores håndværk, og derfor ønsker vi også at levere et godt resultat. Få hjælp til din næste el-opgave af os. Uanset om du skal have hjælp til el-tjek eller el-renovering, kan vi hjælpe. Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget en lang række kompetencer. Heraf tilbyder vi følgende:

En nemmere hverdag med moderne el

Som din autoriserede el-partner sørger vi for at være opdateret på de nyeste løsninger inden for el-installation. Alle vores løsninger bærer præg af intelligent el. Du kan bl.a. få smart styring af lys og andet el med smarte kontakter og apps til din smartphone. Dette kan især være smart, hvis der skal bygges en stemning gennem dekoration og interiør. Hos eksempelvis kaffebarer, caféer og restauranter giver det god mening at have dæmpet varmt lys i åbningstiderne, og kraftigt, koldt lys i lukketiderne. Således kan du matche lyset til den ønskede stemning, og de omkringliggende faktorer såsom årstid, vejr og meget mere.

Skræddersyede priser

Vores løsninger afhænger i stor grad af dine unikke behov for el-installation. Derfor sørger vi også for, at priserne kan tilpasses til netop dig. Vi har en ærlig og gennemsigtig tilgang til vores arbejde. Det samme gælder vores prissætning. Ingen skjulte gebyrer eller andet. Du får blot et gratis og uforpligtende tilbud, som vi skaber ud fra beskrivelsen og omfanget af din opgave. Se vores generelle timepriser her.

Kontakt os for et tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores el-installationer i København? Vi tager gerne en snak med dig om behov og ønsker. Ring til os på telefon 20 78 70 89, skriv en e-mail til info@thk-el.dk eller udfyld vores online formular. Så vender vi hurtigt tilbage med et helt gratis og uforpligtende tilbud med med udgangspunkt i din el-opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.