Vores ejendomsservice spænder bredt - lige fra snerydning til pasning af grønne arealer. Kontakt os i dag

Ejendomsservice

Vores ejendomsservice spænder bredt - lige fra snerydning til pasning af grønne arealer. Kontakt os i dag

Ejendomsservice

Wilner ApS er din specialist i ejendomsservice i København

Ejendomsservice der lever op til dine forventninger

Ejendomsservice dækker over en bred vifte af opgaver, lige fra snerydning om vinteren til vedligeholdelse af haver og gårde om sommeren. Hos Wilner har vi mange års erfaring med alt inden for ejendomsservice. Ingen opgaver er for store eller små til os. Vi er derfor de rette at kontakte, hvis du skal have hjælp til følgende:

  • Snerydning
  • Vandskader
  • Tekniske installationer
  • Vedligeholdelse af grønne arealer
  • Og andre opgaver

Står du med særlige ønsker, der ikke er nævnt ovenfor, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder den bedste løsning til dig. Vi klarer alle opgaver i Storkøbenhavn.

Vi tager hånd om din ejendom

Vælger du os til at stå for din ejendomsservice, får du en stabil og professionel samarbejdspartner. Forud for arbejdet indgår vi i en tæt dialog med dig som kunde, så vi forstår dine behov og præferencer. Således kan vi levere et tilfredsstillende resultat til dig.

Vi har bred vifte af kunder, som alle er glade for den service, vi leverer. Det skyldes i høj grad, at vi altid har en klar kommunikation med både beboere og bestyrelsesmedlemmer. Er der noget, der ændrer sig undervejs, er vi fleksible og i stand til at løse det på kort tid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Da ejendomsservice typisk er unikt fra kunde til kunde, er du velkommen til at kontakte os og fortælle om dine tanker og ønsker. Herefter kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Vi har konkurrencedygtige priser og garanterer et godt samarbejde. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores ejendomsservice.

Kontakt os på 52 11 22 33 eller på e-mail service@wilner.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så vender vi retur på din forespørgsel hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.