Vi sørger for sikkerheden, når du skal have udført tagarbejde. Kontakt os, hvis du skal bruge faldsikring af dit tag.

Faldsikring

Vi sørger for sikkerheden, når du skal have udført tagarbejde. Kontakt os, hvis du skal bruge faldsikring af dit tag.

Faldsikring

Vi sørger for sikkerheden, når du skal have udført tagarbejde

Sikkerhedsgodkendt faldsikring

Tagrenovering kan være en farlig størrelse uden den rette sikkerhed. Derfor er faldsikring en god løsning, når du skal bruge en lovpligtig tagsikringsløsning. BK Tag sørger for en effektiv og sikker faldsikring af dit tag, udført af en certificeret tagdækker, når du skal have håndværkere på besøg. Faldsikring er vigtigt, hvis du skal have udført arbejde af:

  • Tag
  • Skorsten
  • Ovenlysvinduer

Vores største prioritet er at garantere for sikkerheden, når der arbejdes højt oppe i luften. Med vores løsninger minimerer du chancen for ulykker og giver tagdækkerne de bedste arbejdsbetingelser. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker hjælp til tagpap, sedumtag eller reparation af tagpap.

Sikkerheden i højsædet

Skal du have udført tagarbejde, er vi klar til at rådgive dig vedrørende faldsikring. Vi kan i fællesskab vurdere dit behov og se, om dit tag overholder de nødvendige lovmæssige krav. Hvis dit tag ikke overholder kravene, klarer vi faldsikringen for dig. Vi er specialister i faldsikring og har været en del af mange tagprojekter gennem tiden.

Vores professionelle tagdækkere er uddannede og certificerede fra branchens førende eksperter. På den måde sikrer du, at arbejdet bliver udført, som loven foreskriver, at det skal gøres. Det er din garanti for at sikkerheden er i top.

Ønsker du at komme i kontakt med os?

Har du brug for hjælp til faldsikring eller andre tagrelaterede projekter? Så kontakt os i dag – vi er klar til at hjælpe dig. Vores mange års erfaring kommer dig til gode, når du skal have renoveret dit tag.

Du kan tage kontakt til os via telefon 53 69 35 50 eller sende en e-mail til info@bktag.dk. Du har også mulighed for at benytte vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med faldsikring til dit projekt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]