Forsatsvinduer

Lasse Bach: Din Partner i Skræddersyet Forsatsvinduer

Vil du forbedre dit hjem både æstetisk og funktionelt? Lasse Bach er din pålidelige leverandør af skræddersyede forsatsvinduer. Med vores dygtige håndværk og årelange erfaring, leverer vi forsatsvinduer, der passer perfekt til dine vinduer, uanset om de er i lejligheder, villaer fra 20-30’erne, store gårde, eller murermestervillaer. Forsatsvinduer er ikke kun en fantastisk løsning for at dæmpe støj udefra, men de holder også bedre på varmen, hvilket kan forbedre dit indeklima og reducere dine varmeudgifter. Forsatsvinduer kan monteres udenpå dine eksisterende vinduer, hvilket gør det til en ideel løsning, hvis du bor i enten en fredede eller beskyttet ejendom. På den måde bevarer du stadig det gamle uden at skulle leve med de negative konskvenser der kan være såsom træk, kuldebroer mm.

Mere end Bare Forsatsvinduer

Hos Lasse Bach, handler det ikke kun om at producere kvalitets forsatsvinduer. Vi respekterer og værdsætter også din unikke stil. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at sætte dit eget præg på vores produkter. Hvis du ønsker at male dine vinduer selv, kan vi levere dem umalet, så du kan vælge den farve, der passer bedst til din bolig. Ikke nok med det, vi er altid glade for at give forslag og vejledning til valg af modeller og farver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvorfor vente? Lad os hjælpe dig med at transformere dit hjem med vores skræddersyede forsatsvinduer. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fremstilling og montering af nye forsatsvinduer. Vi tilbyder både at tegne, fremstille, levere, og montere dine nye forsatsvinduer. Du vælger selv, om du vil montere dine nye vinduer selv, eller om vi skal gøre det for dig. Med vores Håndværkergaranti, kan du være sikker på, at du er dækket op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag, selv hvis det uventede skulle ske og vi gik konkurs. Tag det første skridt mod et mere behageligt og energieffektivt hjem ved at ringe til os på 56 72 56 14, eller udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]