Gravekasser til konkurrencedygtige priser

Hos Rejnstrup Gravekasser leverer vi en række produkter, som bidrager til sikkerheden ved udgravningsarbejde. I mere end 35 år har vi leveret løsninger til afstivning af jorden, når der skal graves. Vi er derfor ydermere i stand til at tilbyde professionel rådgivning i forbindelse med dit udgravningsprojekt. Vi leverer gravekasser i højeste kvalitet importeret fra Tyskland. Vores kasser kan udføres med spindler, således de kan tilpasses udgravningen. Derudover har det et bolt og split system, som gør dem lettere at opsætte. Vi tilbyder gerne vejledning og hjælp i forbindelse med opsætning. Du kan du forvente:

  • Høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Altid hurtig levering

Leverandør af gravekasser

Vi er i stand til at levere gravekasser til hele Danmark med dag til dag levering. Bestiller du inden klokken 12, er dine gravekasser leveret næste dag. Vi har et stort lager beliggende i Faxe, hvorfra vi dagligt leverer til hele Danmark. Vi tilbyder både salg og udlejning af gravekasser, og vi kan altid finde en løsning, som passer det, som du har behov for. Ved udlejning betaler du udelukkende for den tidsperiode, hvor gravekasserne er i din varetægt. Vi tilbyder også længerevarende aftaler, hvor det eksempelvis er muligt at leje kasserne på en månedsbasis.

Vi har et bredt udvalg af gravekasser, således du altid finde den rette gravekasse, som gør arbejdet mere sikkert og lettere. Vælger du en gravekasse med et spuns system, får du en gravekasse, som kan tilpasses og bruges ved udgravningprojekter, hvor jorden skal afstives.

Kontakt os for et tilbud eller rådgivning

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet. Bestiller du inden klokken 12, tilbyder vi dag til dag levering. Du kan enten ringe til os på telefon 42 94 85 86 eller skrive til os på mail rg@regr.dk. Vi ser frem til at tilbyde en professionel løsning til dit byggeprojekt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]