Gulvafslibning København

Søger du en dygtig og kompetent gulvafsliber i København? Så er du landet det rette sted. Hos FR Gulvservice har vi mange års erfaring, og sætter en stor ære i vores arbejde. Dette er din garanti for veludført gulvafslibning. Vi udfører opgaver for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institution.

Alle typer gulv oplever stor slitage gennem dets levetid. Ridser og farveændringer forekommer ofte som resultat af denne slitage. Oplever du dette, eller vil du bare gerne opfriske dit gulv, så er gulvafslibning og behandling en god investering.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos FR Gulvservice tilbyder vi gulvafslibning i København og på store dele af Sjælland. Vores kompetencer spænder bredt, hvorfor vi kan tilbyde en række forskellige services. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte FR Gulvservice – Vi løser en lang række specialopgaver, og kan helt sikkert finde den rette løsning til din opgave.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi yder gulvafslibning i København og Omegn med kunden i fokus. Vi lytter således til dine ønsker og behov. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den optimale til lige netop din opgave – Dette til absolut bedste pris.

Kontakt os for gulvafslibning i København & Omegn

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker – Vi tager gerne et kig på din opgaver, og udarbejder et uforpligtende tilbud. Et tilbud som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 93 93 98 30 eller på E-mail: frederik@fr-gulvservice.dk. Du er også velkommen til at gøre brug af vores kontaktformular – Klik her. Vi ser frem til at høre fra dig – Gulvafslibning København.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]