Kloakmester i Taastrup

Kloakmester i Taastrup

Er der problemer med kloakken? Så tag fat i os. Vi er din lokale kloakmester i Taastrup og omegn – Sydkystens Brolægning & Kloak

Søger du en autoriseret kloakmester i Taastrup eller omegn? Så tøv ikke med at hive fat i Sydkystens Brolægning & Kloak. Vi er din lokale kloakmester når det kommer til alt kloakarbejde. Vi udfører bl.a. følgende opgaver:

Over 20 års erfaring som kloakmester i Taastrup

For ca. 20 år siden startede rejsen hos SB-kloak.dk, da Kloakmester Tom Lisberg Ewers etablerede virksomheden. Siden da har vi udviklet os meget, og har opbygget en meget stor viden inden for alle branchens kroge. Hos os handler det mest af alt om at give god service og levere holdbare resultater. 

Med central beliggenhed i Hedehusene kan vi hurtigt komme ud til din kloak i Taastrup og Roskilde mv. Vi er altid forberedte på uventede og har således det rette udstyr klar. Du er i gode hænder, selv hvis opgaven skulle gå hen og blive større eller mere vanskelig end umiddelbart forventet.

Garantien er i orden

Du kan være sikker på, at opgaven bliver lavet ordentligt hos os. Som kloakmester i Taastrup er vi medlem af både Byg Garanti og Danske Kloakmestres Garantiordning. Så kan du trygt vide, at arbejdet kommer til at foregå under kontrollerede forhold af autoriserede håndværkere.

Vinder af Årets Brolægger 2020

I 2017 og 2018 blev vi finalister til årets Brolægger hos https://www.anmeld-haandvaerker.dk/. I 2019 og 2020 har vi så vundet titlen som årets brolægger. Det er et omdømme, vi gør meget for at vedligeholde. 

Det er vores opfattelse, at de bedste løsninger bliver lavet gennem et trygt og tillidsfuldt samarbejde mellem kloakmester og kunde. Vi lægger derfor en stor indsats i at give dig en god oplevelse fra start til slut i arbejdet. Du bliver naturligvis underrettet om alt, hvad vi foretager os hos dig – intet bliver lavet over hovedet på dig. 

Kontakt din lokale kloakmester og få et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores dygtige team af erfarne håndværkere? Så ring eller skriv til Sydkystens Brolægning og Kloak A/S i dag. Har du brug for akut hjælp? Vi kommer hurtigt ud og hjælper dig. 

Ring på telefon 20 98 71 66, send en e-mail til os på te@sb-kloak.dk eller benyt dig af kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig!

[Total:0    Gennemsnit:0/5]