Lokalt værksted til håndtering af forsikringsskader

Vi hjælper med forsikringsskader på biler

Har du været involveret i et uheld eller på en anden måde fået en skade på din bil, er det muligt, at skaderne kan betragtes som forsikringsskader. Som professionelt autoværksted i Jægerspris er vi eksperter i at håndtere forsikringsskader hurtigt og effektivt, samt med stor professionalisme.

Vi har mange års erfaring i autobranchen, og er alle faglærte mekanikere med stor ekspertise inden for alle former for reparationer og forsikringsskader på alle bilmærker og modeller. Vi er vant til at håndtere store, såvel som mindre forsikringsskader – det inkluderer alt fra mindre ridser og buler, til mere alvorlige skader, der kræver omfattende reparationer. Vi sørger for, at din bil igen er klar til at trille ud på landevejene i sikker og forsvarlig stand.

Har din bil pådraget sig en eller flere forsikringsskader, står vi hos Olsen’s Auto klar til at hjælpe dig. Kontakt os endelig og bestil en tid til reparation af din bil.

Vi hjælper dig gennem hele processen

Processen med forsikringsskader kan være kompliceret og tidskrævende. Hos Olsen’s Auto har vi dog helt styr på, hvad der skal ske. Derfor står vi altid til rådighed i forbindelse med kyndig rådgivning og vejledning, så du ved, hvordan du skal forholde dig.

Som udgangspunkt skal du selv kontakte dit forsikringsselskab og anmelde skaden direkte, og du skal meddele vejhjælpen eller dit forsikringsselskab om, hvilket værksted du vil have bragt din bil til. Herefter sørger vi for effektiv håndtering af dine forsikringsskader, og sørger også for takseringen og godkendelse ved dit forsikringsselskab.

Kontakt Olsen’s Auto, når du har fået en forsikringsskade

Når uheldet er ude, og du har behov for håndtering af dine forsikringsskader på bilen, er vi klar til at hjælpe dig. Er din skade ikke en forsikringsskade, kan vi naturligvis også hjælpe med almindelig autoreparation. Du må ikke tøve med at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 47 50 35 61 – så tager vi hånd om dig og din bil på professionel vis.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]