Maler Hørsholm

Har du brug for en maler? Din lokale maler i Hørsholm udfører opgaven. Det kan være at du er ved at bygge nyt hus, renovere din facade, at dit hegn trænger til en ordentlig omgang. Det kan være svært at finde ud af den rigtige slags maling, og at finde tiden i en travl hverdag. Desuden kender vi alle sammen godt, når resultatet af vores gør-det-selv-projekter går i vasken og vi eksempelvis skal male en væg forfra eller alligevel få en professionel til det.

Uanset om du skal have udført malerarbejde indvendigt eller udvendigt, står Dupa Malerne klar til at løse din opgave. De udfører:

Uanset dit malerprojekts størrelse og omfang klarer vi opgaven.

Giv dit hjem nyt liv

En professionel maler kan få gamle vægge og træværk til at se splinternyt ud. De går til opgaven med faglig stolthed og har mange års erfaring, og det ses tydeligt i resultatet af deres arbejde. De går meget op i kunderådgivning og står altid klar med vejledning hvis man har spørgsmål til en opgave.

Nyd godt af malerarbejdet fra Dupa Malerne i mange år frem, for de udfører deres arbejde til perfektion. Derudover går de rigtig meget op i kundeservice. De har altid en god dialog med deres kunder, og deres medarbejdere møder altid friske og smilende op til en opgave.

De har en ambition om ikke ‘bare’ at være et malerfirma, men tilbyder også tømrerarbejde og gulvarbejde.

Kontakt malerne fra Dupa Malerne i dag

Du kan få et helt uforpligtende tilbud eller bare få råd og vejledning til dit næste projekt. De kan kontaktes på 45 93 88 18 eller man kan sende en mail til dem på info@dupat.dk.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]