Maling af hus på Sjælland

Frisk huset op med en omgang maling

Hos Daner’s Malerservice ved vi, hvad et nymalet hus kan gøre ved udseendet og det æstetiske udtryk. Maling af hus gør underværker, og kan få dit hus til at fremstå som nyt – relativt hurtigt og til en god pris.

Vi er dit lokale malerfirma med beliggenhed i Solrød Strand. Vi udfører dog maling af hus på hele Sjælland, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et godt tilbud. Vi har adskillige års erfaring i malerbranchen, og ved, hvad det kræver at levere et flot og professionelt resultat hver gang. Vi sætter en ære i god kundeservice, og overholder naturligvis altid de aftaler, vi indgår.

Trænger dit hus til at blive frisket op, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på maling af hus.

Indvendig og udvendig maling af hus

Som specialist i maling af hus, tilbyder vi naturligvis både indvendig og udvendig maling af hus. Som professionelle malere ved vi, at det bedste resultat opnåes, når man rådfører sig med en faglært maler, med erfaring og ekspertise. Om du skal have malet, spartlet eller opsat filt indendørs, eller trænger du blot til at friske din facade op, ved vi, hvad det kræver, hvilke produkter, der skal bruges således, at du er sikret et professionelt resultat, der samtidig kan holde mange år frem i tiden.

Udover at være specialister i maling af hus, kan vi naturligvis også hjælpe med maling af lejlighed og meget andet.

Få et tilbud i dag

Daner’s Malerservice er dit professionelle malerfirma i Solrød, Køge, Roskilde og på resten af Sjælland. Kontakt os allerede i dag for en samtale omkring dine ønsker og tanker, og få et godt tilbud på maling af hus. Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på telefon 28 76 01 08 eller ved at sende os en e-mail på kennet@daners-malerservice.dk.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]