MA Byg er eksperter i nyt tag

Nyt tag

MA Byg er eksperter i nyt tag

Nyt tag af højeste kvalitet

Hos MA Byg finder vi den rette løsning, når du ønsker et nyt tag

Professionel montering af nyt tag 

Går du med ønsket om at udskifte dit nuværende tag med et nyt? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos MA Byg har vi mange års erfaring med at montere og lægge nyt tag. Vores tømrere har de seneste 15 år tilegnet sig kompetencer og viden inden for tagdækning. Du kan derfor med ro i sindet vælge os, når du ønsker at udskifte dit tag. Vi installerer nyt tag i mange typer af materialer, eksempelvis:

 

 

Skal vi hjælpe dig med et nyt tag i ét af ovenstående materialer? Så kontakt os i dag. Vi kan naturligvis også hjælpe, hvis du ønsker et tag af andet materiale. Med base i Næstved tilbyder vi at montere dit nye tag i lokalområdet, Midtsjælland og Københavnsområdet.

Høj kvalitet og langtidsholdbart tag

Dit tag bliver slidt over tid. Det skyldes primært det hårde, danske vejr, samt aldring af materialerne. Derfor vil der komme perioder, hvor det er uundgåeligt ikke at skifte taget. Alt afhængigt af hvilket tag, du ønsker, kan dit nye tag holde i mere end 100 år. Det er en langtidssikret investering, der giver bedre isolation, beskytter bygningen og fundamentet mod slid og eventuelle lækager samt øger boligens værdi.

 

Hos MA Byg garanterer vi et tag af den bedste kvalitet. Med godt håndværk går vi grundigt ind til opgaven og giver dig et tag, der både æstetisk og praktisk lever op til dine forventninger. Er du i tvivl om, hvilket type tag, der passer bedst til jeres hus og budget? Så står vi klar med kompetent og professionel rådgivning, så vi i fællesskab finder det rette tag.

Kontakt MA Byg for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge en kompetent tømrer, der kan give dig et nyt, langtidsholdbart tag? Kontakt os og lad os sammen starte processen. Vi tager gerne en snak, hvor du fortæller om jeres behov og ønsker. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 25 34 79 83  eller send en mail til info@ma-byg.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen på vores hjemmeside. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]