Nyt tag Sjælland

Giv huset nyt liv med et nyt tag

Nyt tag på Sjælland udføres af eksperter

i Jynsk Tømrer & Snedker har vi specialiseret os i tagrenovering og i at lægge nyt tag på Sjælland. Vi varetager hele opgaven og sørger for alt fra start til slut. Hvis du drømmer om at få karnapper eller kviste, så klarer vi naturligvis også dette. Hos os bliver du mødt af en tømrer der er engageret og som lægger vægt på at overholde vores aftaler. Vi kombinerer godt gammeldags håndværk med en klar og grundig kommunikation. På den måde er du i trygge hænder når vi laver nyt tag på Sjælland. Vi lægger som udgangspunkt alle typer af tage, blandt andet kan du få lagt følgende:

 

  • Tegltag
  • Ståltag
  • Skifertag
  • Eternittag og tagplader
  • Tagpap

 

Selvom vi har vores base i Hedehusene, så laver vi nyt tag på tværs af hele Sjælland. Så hvis du skal have lagt nyt tag på Sjælland, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Tømrerfirma med en bred vifte af kompetencer

Vi har i mange år beskæftiget os med diverse tømrer og snedker 

opgaver. Vi har derfor oparbejdet en bred vifte af kompetencer inden for faget og kan derfor hjælpe vores kunder med en lang række forskellige løsninger. Blandt andet tilbyder vi hjælp til:

 

 

Dette er dog blot et udpluk af vores kernekompetencer. Så hvis du står og skal bruge hjælp til andre tømrer eller snedker opgaver som ikke er nævnt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig alligevel.

Kontakt Jynsk Tømrer & Snedker i dag

Vi står altid parat til at rådgive og vejlede samt komme med et uforpligtende tilbud på en løsning til din opgave. Overvejer du at få lagt nyt tag på Sjælland så tøv ikke, kontakt os på telefon 21 47 83 93 eller skrive til os på e-mail på jynskts@gmail.com. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]