Hulmursisolering udføres af eksperter

Få hjælp til bæredygtig og holdbare isoleringsløsninger

I Grøn Isolering er vi eksperter i at lave bæredygtige og holdbare isoleringsløsninger. Vi tilbyder blandt andet:

En hulmursisolering er en nem og kosteffektiv måde at få isoleret sin bolig på. Derfor anbefales det som regel at starte her, hvis ikke allerede du har fået lavet en hulmursisolering i boligen.

Hvorfor hulmursisolering er en god idé

Isoleringen i dine hulmure forringes over tid. Derfor kan det være en god ide at få tilset standen på din nuværende hulmursisolering som årene går. Begynder væggene at føles kolde på indersiden, kan det være et tegn på at det er på tide at få efterset hulmursisoleringen.  Hvis din hulmur enten ikke er isoleringen eller at den nuværende isolering er mangelfuld. Så vil det have en negativ effekt på indeklimaet i din bolig og derved øge risikoen for fugt og svamp. Som isoleringseksperter udfører vi et grundigt tjek af din hulmur inden vi påbegynder arbejdet. Det sker ved at vi borre huller og kigger ind i hulmuren med et kamera.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at tømme huset før opgaven påbegyndes. Hvis væggene er fyldt med leca-kugler eller Vermiculite, tømmes dette i første omgang ved at fjerne enkelte mursten langs boligen. Ved sådan en type opgave samarbejder vi med professionelle murere (Top Nordic Byg). På den måde er du sikret et flot resultat hvor fuger og nye mursten står flot som før.

Vælg den rigtige type isolering til din hulmursisolering

I Grøn Isolering benytter vi to forskellige typer af isoleringsmateriale til hulmursisolering. Vi rådgiver altid i forbindelse med hulmursisolering, selvfølgelig også med valg af isoleringsmateriale. Du kan enten isolere med:

  • EPS-kugler

EPS-kugler er vandafvisende, hvorfor risikoen for fugtskader og svamp reduceres. Ydermere er de tilsat granit, hvilket forbedre isoleringsevnen.

  • Knauf Supafil 34

Knauf har en god isoleringsevne. Materialet har en bedre brandklasse, men er mindre vandafvisende end isolering med flamingo.

Få et uforpligtende tilbud på hulmursisolering

Ønsker du en bæredygtig og holdbar isoleringsløsning. Så tøv endelig ikke, kontakt os allerede idag og få et gratis isoleringstjek af din hulmur. Du kan kontakte os på telefon 93 99 13 93 eller på mail kontakt@groniso.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

[Total:0    Gennemsnit:0/5]